Kiderül, melyik típus lesz az Év Targoncája

A Jungheinrich esélyes a targoncák „Oscar-díjára”

2013. május 24., péntek, 11:03

Címkék: anyagmozgatás CeMAT év targoncája Jungheinrich München Oscar-díj targonca transport logistic

Az IFOY (International Forklift Truck of the Year), vagyis Az Év Targoncája Nemzetközi Verseny zsűrijét meggyőzték a Jungheinrich targoncák. A Jungheinrich az egyetlen anyagmozgatógép-gyártó, amelyet négy kategóriában is neveztek a díjra.

Az Év Targoncája Díjra lezárultak a nevezések. A zsüri, dr. Philipp Rösler német szövetségi gazdasági miniszter elnökletével, az első kiválasztás után 12 targoncát és megoldást jelölt négy kategóriában. A targoncák Oscar díjára a 2011. június 15. után piacra bevezetett újdonságokat és különleges modelleket lehetett nevezni. A nevezés után a zsüri elnökének, Anita Würmsernek vezetésével kiválasztásra kerültek a „legeslegjobb” gépek. A Jungheinrich egyedüli gyártóként, mind a négy kategóriában bekerült a legjobbak közé.

 

 

Az értékelés nagy része az IFOY teszt alapján történik. A targoncákat márciusban egy héten keresztül a Hannoveri Vásár területén tesztelték. A rendszer megoldásokat különböző szempontok szerint értékelik: újítás mértéke, innováció. Mennyire felhasználó barát és környezet kímélő, valamint milyen mértékben használható a piacon. A győztesek kihirdetésére és a díjak átadására idén június 4-én kerül sor Münchenben, a CeMAT intralogisztikai vásár támogatásával megrendezésre kerülő CeMAT@transport logistic szakkiállításon.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek