A Mercedestől? Tessék előre jönni!

2013. január 23., szerda, 09:06

Címkék: daimler Daimler AG Mercedes mercedes benz Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

A kormány kiemelt jelentőségűvé nyilvánítaná a Mercedes és a Bridgestone beruházásával kapcsolatos hatósági ügyeket.

A kormány kiemelt jelentőségűvé nyilvánítaná a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nek, illetve anyavállalatának, a Daimler AG-nek a kecskeméti, illetve a Bridgestone tatabányai beruházásaival összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket − derül ki a kormany.hu-n olvasható tervezetből, amelyet január 28-ig lehet véleményezni.


A kormány kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánítja azokat a tervezet mellékletében felsorolt közigazgatási hatósági ügyeket, amelyek a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nek, illetve anyavállalatának, a Daimler AG-nek a Kecskemét közigazgatási területén, valamint a Kecskemét belterület 26500 helyrajzi számú ingatlanon megvalósuló beruházásaival függenek össze − olvasható a tervezetben.
A kabinet a kiemelt jelentőségű ügyek koordinációjára a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottat jelöli ki.
Szintén kiemelt jelentőségű ügyek lesznek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Tatabányai Ipari Parkban megvalósuló új személygépkocsigumiabroncs-gyártó üzemének beruházásával összefüggő közigazgatási hatósági ügyek - rögzíti a kormány a határozatban.

MTI
 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek