Hegesztési adatelemzés a felhőben

Hegesztési adatelemző eszköz hegesztőműhelyek és hegesztő képző intézmények számára

2014. június 10., kedd, 13:30

Címkék: adatelemzés ArcInfo felhő alapú szolgáltatás hegesztéstechnika Invent Welding

A Kemppi ArcInfo felhőalapú hegesztési adatelemző rendszer, amely egyszerűen használható és nagy hozzáadott értéket tud adni az Ön cége által gyártott hegesztett termékekhez vagy hegesztő képzést folytató intézmények részére a hegesztő képzés eredményesebbé tételéhez.

 
Hegesztés közben a hegesztőgép kijelzőjén minden másodpercben frissülnek az aktuálisan mért és kijelzett hegesztési adatok, így folyamatában szinte lehetetlen követni, hogy azok vajon a beállított hegesztési határokon belül maradnak-e az egész hegesztési folyamat során.
 
 
Az ArcInfo hegesztés közben rögzíteni tudja a hegesztési adatokat, amelyek a hegesztési feladat befejezése után azonnal kiértékelhetővé válnak, illetve lehetőség adódik az azonnali visszajelzés adása a hegesztőképzésben résztvevő személyek részére, továbbfejlődésük támogatásához.
 
 

Válassza a könnyebb utat – Csatlakozzon és kattintson!

A Kemppi ArcInfo hegesztési adat elemzőrendszerével könnyedén összegyűjtheti a hegesztési adatokat hegesztőgépéből, és átmásolhatja a saját  ArcInfo felhőszolgáltatás alapú tárhelyére.
Csak csatlakozzon és kattintson, hogy összegyűjthesse a hegesztési adatokat a hegesztőgépéről, és feltölthesse azokat az ArcInfo felhő alapú szolgáltatásába.
 
  • 1. Csatlakoztassa a DataCatch eszközt hegesztőgépéhez a hegesztési adatok összegyűjtéséhez
  • 2. Csatlakoztassa a DataCatch eszközt a számítógépéhez a hegesztési adatok elemzéséhez

www.inventwelding.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek