Elismerés az ABB-nek

A gyártó FlexArc robotikai terméke a Mach-Tech 2013 egyik díjazottja

2013. május 31., péntek, 11:20

Címkék: ABB automatizálás díj FlexArc hegesztéstechnika Mach-Tech robotcella robotika

Az ABB a világ egyik vezető energetikai és automatizálási vállalata a hazai ipari felhasználók számára a robotika területén kínált termékeit mutatta be a MachTech nemzetközi gépgyártás-technológiai szakkiállításon május 28. és 31. között. A szakkiállításon 2013-ban is elismerésben részesültek a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt innovációs termékek, köztük az ABB egyik robotikai terméke.

A MachTech elismerő oklevelét kapta a kiállításon szereplő  FlexArc®, névre keresztelt robotos hegesztőcellák új generációja, mellyel a robotok által végzett hegesztés korszerűbbé és költséghatékonyabbá tehető.

 

 

A FlexArc® minden cellája maximális teljesítményt nyújt a rendelkezésre álló tér  optimális kihasználása mellett.  A cellák áramellátása központosított, egyetlen csatlakozásról történik, vagyis mindössze egyetlen tápkábelt igényel.  A FlexArc®  alacsony beruházási költséggel beszerezhető, és az intuitív grafikus felhasználói felületnek köszönhetően könnyen kezelhető. Az automatikus gyártás és a hegesztési paraméterek folyamatos  ellenőrzése következtében javul a minőség.

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek