Kültéri elemek azonosítása 4 színben akár 12 évre

2017. november 27., hétfő, 18:09

Címkék: azonosító címke Brady címke jelölés jelöléstechnika

A piacon kapható legtartósabb címke - bírja az UV-fényt, az időjárást, a folyadékokat és a kopást, és akár 12 éven át képes egyértelműen azonosítani a kültéri berendezéseket, járműveket, részegységeket és létesítményeket. A Brady Corporation B-8591 kültéri azonosító címkéje a sokoldalú felhasználhatóság érdekében még több színben kapható.

Akár 12 éves tartósság

Számos kültéri azonosító megoldás néhány év alatt kifakul, összezsugorodik, megrepedezik vagy leesik, ezzel olvashatatlanná és használhatatlanná válik. A Brady halogénmentes és ultratartós kültéri azonosító címkéje az ASTM G155 szabvány 1. ciklusa szerint végzett gyorsított időjárásteszt eredményei alapján a legzordabb körülmények között akár 12 éven át a helyén marad és jól olvasható. A címke időjárás-állósága egyedülálló, a nyomat megvédéséhez még védőrétegre sincs szükség.

A jól olvasható és tartós azonosítás megnöveli a berendezések, részegységek, járművek, eszközök és létesítmények hatékonyságát, és kiküszöböli a gyakori csere szükségességét is.

Számos kültéri alkalmazás

A sárga, fehér vagy ezüst alapon fekete nyomat, illetve fekete alapon fehér nyomat formájában elérhető legtartósabb kültéri azonosító címke ideális megoldás elektromos szekrények, járművek, berendezések, létesítmények és napelemek vonalkódjaihoz és azonosításához. A potenciális alkalmazások közé tartoznak a kültéri hirdetőtáblákon és árusító automatákon, légkondicionáló egységeken, ajtókon és létrákon elhelyezett azonosító elemek is.

A szabadban végzett tevékenységekkel és az ott elhelyezett termékekkel érintett ágazatokban - mint a telekommunikáció, építőipar, elektromos szolgáltatók - a legtartósabb kültéri címke a pontosabb azonosítás és a jobb helyszínen elhelyezett kommunikáció révén javítja a hatékonyságot.

Könnyen elkészíthető és felhelyezhető

A legtartósabb kültéri azonosító címke a Brady BBP11, BBP12 és BradyPrinter i7100 címkenyomtatóival a helyszínen is kinyomtatható. Címkéző szoftverrel a helyszíni nyomtatáshoz több vonalkódnyomtatási és sorszámozási opció is elérhető. A védőréteget nem igénylő, öntapadó címke egyszerűen kinyomtatható és felhelyezhető. A B-8591 néven is ismert legtartósabb kültéri időjárásálló címke a Brady WorkHorse™ Series címkecsalád tagja.

Nézze meg a tesztjelentést és kérjen mintát a webhelyünkön.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek