Az online autóértékesítés jövője

Az amerikai KAR integrálta az európai CarsOnTheWeb járműértékesítő platformot

2019. június 26., szerda, 12:31

Címkék: e-kereskedelem gépjármű online platform online portál

A használt gépjárművek online nagykereskedelmi értékesítésére szakosodott amerikai KAR Auction Services Inc. (NYSE: KAR) ADESA Europe néven a mai napon elindította magyarul is elérhető digitális aukciós oldalát, a belga CarsOnTheWeb (COTW) új márkanév alatt futó változatát.

A KAR 2019 februárjában felvásárolta a COTW-t,  amely mára a KAR vállalatcsoport integrált része lett. Az ADESA Europe márkával a KAR Észak-Amerika és Nagy-Britannia után immár az európai kontinensen is kamatoztathatja nemzetközi hírnevét és ismertségét. Az ADESA Europe a COTW ügyfeleinek a jövőben is hatékony platformot biztosít a használt gépjárművek árveréses nagykereskedelmi értékesítéséhez. Az online piactér hatékonyan kapcsolja össze az eredeti gyártókat, a flottatulajdonosokat, a nagykereskedőket és a márkakereskedőket több mint ötven országban.

„Az ADESA Észak-Amerikában és Nagy-Britanniában már jól ismert márka, a CarsOnTheWeb pedig a kontinentális Európa vezető nemzetközi jármű-újraértékesítési platformja” – emelte ki Benjamin Skuy, a KAR nemzetközi piacokért és stratégiai kezdeményezésekért felelős ügyvezető alelnöke. „Fontos volt, hogy a CarsOnTheWeb platformot integráljuk a KAR vállalatcsoportba, és ezt a feladatot az ADESA márka európai bevezetésével oldottuk meg. A KAR járműtechnológiai háttere, adatai, kiegészítő szolgáltatásai és erős iparági kapcsolathálója biztos alapot nyújt ahhoz, hogy az ADESA Europe az európai piac élenjáró szereplője és katalizátora legyen.”

Az ADESA Europe márkát minden olyan piacon bevezetik, ahol értékesítési tevékenység folyik, így Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában és Spanyolországban.

„Már most érezzük új anyavállalatunk, a KAR jó hírnevének előnyeit, és igazi ADESA márkaként továbbfejleszthetjük bevált, már ma is nyereséges üzleti modellünket” – véli Johan Meyssen, az ADESA Europe vezérigazgatója. „ADESA Europe-ként képesek vagyunk zökkenőmentes, hatékony és összekapcsolt szolgáltatásokat kínálni nemzetközi szinten, miközben töretlenül növekszünk és fejlődünk.”

Az ADESA Europe európai értékesítők és vásárlók számára nyújt különféle aukciós, szállítási, finanszírozási és egyéb támogatási szolgáltatást. A vállalat online és mobiltelefonos applikációi 19 nyelven, köztük magyarul is elérhetők, és a valós idejű keresés mellett ajánlattételi, fizetési és szállításütemezési funkciókat is kínálnak. Az ADESA Europe teljes körű, az adótörvényeknek megfelelő fizetési, bizonylatolási és értékesítés utáni folyamatokat biztosít, amelyek megkönnyítik a tranzakciók 97 százalékát kitevő, határokon átnyúló eladásokat.

www.karauctionservices.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek