Csomagoló- és élelmiszeripari kiállítás Barcelonában

Májusban kiderül, hogy mi a trend a csomagoló- és élelmiszeriparban

2012. április 19., csütörtök, 09:23

Címkék: 2012 Barcelona Bta Fira Gran Vía Hispack

Idén is egyszerre rendezik meg a csomagolóipar újdonságait bemutató Hispack kiállítást és Bta-t, az élelmiszeripar technológiai vásárát. Az érdeklődőket Barcelonába várják május 15-18.

Idén is egyszerre rendezik meg Barcelonában a Fira Gran Vía területén a csomagolóipar újdonságait bemutató Hispack kiállítást és az élelmiszeripar technológiai vásárát, a Bta-t - táhékoztatott a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA).

A Fira Gran Vía 53 ezer négyzetméteren tartják a szakkiállításokat, amelyek idén a Mediterráneumra, Dél-Amerikára, valamint Indiára és Kínára koncentrálnak. Ugyanakkor nem hanyagolható el a közel ötvenmilliós spanyol piac – amely egyben a világturizmus elsőszámú desztinációja is évi közel hatvanmillió külföldi turistával – önmagában is jogosan keltheti fel a magyar cégek érdeklődését.

A 2012-es Bta. élelmiszeripari kiállítás fő témái a nemzetközivé válás és az innováció lesznek. A Hispack és a Bta. 1 400 kiállítója várhatóan 45 ezer szakmai látogatót vonz majd Barcelonába. A rendezvényekre kiállítóként 2012. május elejéig lehet jelentkezni a szabad standhelyek függvényében.

A rendezvényekről további (angol és spanyol nyelvű) információk a kiállítások honlapjain (http://www.bta-bcn.com/ és http://www.hispack.com/), valamint a mellékelt tájékoztatókon és jelentkezési lapokon olvashatók.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek