Az element14 közösség elindította a Spy Nerd Design Challenge kihívást

A közösség tagjait arra ösztönzik, hogy tervezzenek meg egy biztonsági- vagy kémprojektet

2021. szeptember 23., csütörtök, 11:51

Címkék: biztonság biztonságtechnika Farnell IT IT infrastruktúra IT menedzsment

Az element14 közösség a közelmúltban nemrég indította el a Spy Nerd Design Challenge kihívást, ami lehetőséget adott a közösség tagjainak egy biztonsági- vagy kémprojekt kidolgozására, amivel megnyerhetik a 200 dollár értékű bevásárlókocsit.

Az adatok védelme számos iparágban kulcsfontosságú, a tervezői kihívás pedig lehetőséget ad az element14 közösség tagjainak arra, hogy az alapvető eszközöket biztonságossá tegyék. A közösség tagjait arra ösztönzik, hogy új biztonsági projekteket hozzanak létre, vagy javítsák egy létező projekt biztonságát. A közösség tagjai a biztonsággal kapcsolatos projektek széles skáláján dolgozhatnak, többek között:

  • A hardver integrálása új vagy meglévő peremrendszeri IoT-eszközökkel;
  • A fogyasztói elektronika biztonságtechnikája;
  • Innováció a biztonságos, intelligens kiskereskedelemben;
  • Nagy teljesítményű és biztonságos megoldások az épület- vagy otthonautomatizáláshoz;
  • Biztonságos gyártási megoldások tervezése;
  • Energetikai- és megújulóenergia -megoldások létrehozása.

A közösség tagjai saját változatot is létrehozhatnak a kereskedelemben kapható kémeszközökkel, vagy megtervezhetik a saját rendszerüket. A készítők számos eszközzel fejleszthetnek kémeszközöket, például: Wi-Fi kamerák, IP kamerák, GSM lehallgatók, testvezetékek, GPS nyomkövetők, telefon lehallgatók, vagy más típusú megfigyelő eszközök.

A versenyzők inspirációt meríthetnek a legújabb element14 Presents epizód megnézéséből, ami egy DIY Portal 2 biztonsági kamerát mutatott be. Egy másik epizód a Raspberry S-pi Cam kamerát mutatta be. A legjobb teljes projekt fődíja egy kémkészlet-csomag, amely egy AI RF érzékelőt, egy Rabbler zajgenerátort, éjjellátó távcsövet, valamint egy 200 dolláros Farnell bevásárlókocsit tartalmaz. Három további díjazott éjjellátó távcsövet és 100 dolláros bevásárlókocsit kap.

Az element14 közösség 2021. november 16-ig várja a pályázatokat. A tervezők itt nyújthatják be projektjeiket: https://www.element14.com/community/community/project14/spynerd

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek