Az element14 elindította a 7-Segment Display kihívást

2022. június 09., csütörtök, 13:41

Címkék: díj Farnell kijelző tervezési verseny verseny

Az új kihívás arra készteti a közösség tagjait, hogy 7-szegmenses kijelzők használatával dolgozzanak ki projekteket

Az element14 közösség új kihívást indított számára egy 7-szegmenses kijelzőket tartalmazó projekt kidolgozására. A kihívás részeként a közösség tagjai 7-szegmenses kijelzők segítségével saját számológépeket, digitális órákat, időjárásjelzőket, elektronikus mérőórákat, információs kijelzőket, vizsgálóberendezéseket, időzítőt az állatetetőhöz és még sok mást készíthetnek.

A 7-szegmenses kijelzők a decimális számok egyszerű megjelenítési módjaként és a bonyolultabb pontmátrixos kijelzők alternatívájaként váltak népszerűvé. A legtöbb digitális berendezés 7-szegmenses digitális kijelzőket használ, hogy a digitális jeleket az emberek számára könnyen érthető formába alakítsa át. A legkülönfélébb alkalmazásokban használhatók.

„Nagyon jó érzés volt áttekinteni az element14 közösség tagjainak korábbi 7-szegmenses kijelző projektjeit. – jelentette ki Dianne Kibbey, az element14 közösség globális vezetője. – Izgatottan várjuk, hogy a közösség többi tagja hogyan használja fel ezeket a kijelzőket innovatív dizájnok létrehozására.”

A közösség tagjai 7-szegmenses kijelzők segítségével létrehozott projektek sorát tekinthetik meg, amikor a saját projektjükhöz keresnek inspirációt:

A versenyre június 20-ig várják a jelentkezéseket. A részvételhez az element14 közösség tagjai blogbejegyzést küldhetnek a projektjük előrehaladásáról, és videót készíthetnek a projekt működéséről. Az element14 a győztest 200, a három legjobb versenyzőt pedig 100 dolláros bevásárlókosárral jutalmazza.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek