Az Eaton a modern informatikai architektúrák üzletfolytonosságát támogatja az EMC Forum 2014 konferenciákon

2014. október 14., kedd, 22:50

Címkék: eaton energiagazdálkodás konferencia

Az energiagazdálkodás vezető vállalata, az Eaton is részt vesz a szeptembertől novemberig számos európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) nagyvárosban megrendezett EMC Forum 2014 konferenciákon. Az EMC Technology Connect Partner Program kiemelt partnereként az Eaton bemutatja, hogy legújabb Intelligent Power Pod integrált energiagazdálkodási megoldása miként járul hozzá az energia infrastruktúra EMC VSPEX környezetben történő kiépítésének leegyszerűsítéséhez, legyőzve számos kihívást, melyekkel az IT vezetők az adatok integritásának, az üzletmenet folytonosságának és rugalmasságának biztosítása során szembesülnek.

„A jelen informatikai vezetőinek energiaellátási zavarok esetén is biztosítaniuk kell a virtualizáció-alapú IT-alkalmazások zavartalan működését. A saját konvergens IT architektúrájukba könnyen illeszkedő energiagazdálkodási megoldásokra van szükségük – és itt jön a képbe az Eaton Intelligent Power Pod,” jelentette ki Stefan Coote, az Eaton EMEA termékmenedzsere.

Az Eaton Intelligent Power Pod a szünetmentes tápegységet, az áramelosztót, az energia menedzsmentet, a házat és a támogatást magába foglaló integrált rendszer. Biztosítja az üzletmenet folytonosságát és rugalmasságát a megbízható fizikai infrastruktúra kombinálásával, miközben teljes mértékben integrálja a hiperfelügyelőket és áramszünet esetén elindítja a virtuális gépek a felhőre, vagy a tartalék rendszerre történő automatikus migrációját. Ennek kulcsa az Eaton Intelligent Power™ Manager szoftver olyan virtualizációs rendszerekkel egyetemben, mint a VMware vCentre és a Site Recovery Manager.

Az EMC® VSPEX® Lab Validated® hitelesítéssel rendelkező Intelligent Power Manager™ szoftver teljesen integrált a VMware vSphere vMotion és a Microsoft Hyper-V szoftverekkel, így a felhasználók egy helyről, ugyanarról a panelről kényelmesen és hatékonyan ellenőrizhetik a teljes informatikai rendszerüket, beleértve az energetikai infrastruktúrát is. Lehetővé teszi a hálózat futási idejének kiterjesztését, a létfontosságú berendezések védelmét és a katasztrófa utáni helyreállítás megkezdésével az üzletmenet folytonosságát. Az Intelligent Power Podokat magukba foglaló védett, irányított és intelligens konvergens megoldások non-stop üzemelnek, biztosítva a vállalkozások az év 365 napján, a nap 24 óráján keresztül tartó működését.

Az EMC Forum konferenciák látogatói az Eaton standon a VCE Technology Alliance Partner (TAP) program jóvoltából már Vblock Ready minősítéssel is rendelkező Eaton integrált energiagazdálkodási megoldásokkal is megismerkedhetnek. Az Eaton júliusban kapta meg a Vblock Ready minősítést, amelynek eredményeként a vállalat a Cisco, az EMC és a VMware legjobb technológiáit egyesítő Vblock Systems-nek is szállíthat fejlett energiagazdálkodási megoldásokat.

Az Eaton az alábbi EMC Forum 2014 konferenciákon vesz majd részt:

  • Szeptember 16, Mainz, Németország
  • Október 2, Utrecht, Hollandia
  • Október 28, Doha, Katar
  • Október 29, Bécs, Ausztria
  • November 4, Rijád, Szaúd-Arábia
  • November 6, Stockholm, Svédország
  • November 17, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • November 13, Varsó, Lengyelország
  • November 18, Milánó, Olaszország
  • November 20, Párizs, Franciaország


Az Eaton konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrák számára kifejlesztett Intelligent Power Pod rendszeréről a www.eaton.eu/live365 oldalon található további információ. Ha többet szeretne megtudni az Eaton EMC VSPEX infrastruktúrára kifejlesztett energiagazdálkodási megoldásairól, kérem látogasson el a www.eaton.eu/vspex oldalra. A legújabb híreket megtalálja az @Eaton_UPS Twitter oldalon és az Eaton EMEA LinkedIn cégoldalon.

Az Eaton vállalat villamosipari ágazata globális vezető szerepet tölt be és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme, a szünetmentes energiaellátás, a vezérlés és automatizálás,, a világítástechnika, a strukturális megoldások és a csatlakozástechnika, a szélsőséges és veszélyes környezetekhez nyújtott megoldásokban és a mérnöki szolgáltatásokban. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni napjaink legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

Az Eaton egy energiagazdálkodási vállalat, melynek értékesítési árbevétele 2013-ban 22 milliárd USD volt. Az Eaton energiahatékony megoldásaival segíti ügyfeleit a villamos-, a hidraulikus és a mechanikus energiával történő hatékony, biztonságos és fenntartható gazdálkodásban. Az Eaton vállalat mintegy 103 000 alkalmazottal dolgozik és több mint 175 országban értékesíti termékeit ügyfeleinek. További információkért látogasson el a www.eaton.eu weboldalra.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek