Automatizálási seregszemle Houstonban

2017. december 16., szombat, 17:10

Címkék: Automation Fair automatizálás folyamat folyamatirányítás folyamatvezérlés Internet of Things ipar 4.0 kiállítás Rockwell Automation

Több ezer automatizálási szakértő gyűlt össze a világ önjelölt „energia fővárosában” november 15-16. között, hogy megismerkedjen a szektor legújabb fejlesztéseivel a vezérléstechnika, az információelemzés és a teljesítményfelügyelet területein. A rangos automatizálási kiállításra a TechMonitor is meghívást kapott. Helyszíni beszámolónkat olvashatják.

A világ minden tájáról özönlöttek Houstonba a Rockwell Automation által évente megrendezésre kerülő Automation Fair rendezvényre, hogy többet tudjanak meg az iparágat meghatározó legmodernebb gyártási technológiákról és azokról az automatizálási eszközökről, amelyek globálisan versenyképesebbé és termelékenyebbé tehetik vállalkozásaikat. Az amerikai automatizálási óriáscég és partnerhálózata 2017-ben is olyan egyedülálló szakmai kiállítást hozott tető alá, melynek segítségével az OEM(eredetiberendezés)-gyártók és az eszközöket használó termelőcégek optimalizálhatják automatizálási beruházásaikat az üzleti célok elérése érdekében.

A hálózatosított vállalkozás

„Ezen a két napon olyan technológiákat és információkat mutatunk be, amelyek növelik a cégek és a munkatársak termelékenységét – jelentette ki a megnyitó ünnepségen Blake Moret, a Rockwell Automation elnök-vezérigazgatója. – Megragadnám az alkalmat arra is, hogy támogatást nyújtsunk Houston lakóinak és a környező közösségeknek.”

A The Connected Enterprise (Hálózatosított Vállalkozás) mottóval megrendezett automatizálási kiállítást 93 technikai ülés, 10 gyakorlati bemutató és a Rockwell ügyfeleinek iparág-specifikus esettanulmányai színesítették. November 14-én a média és az iparág elemző cégei vehettek részt egy félnapos fórumon, amely során a terület elismert szakértői osztották meg elképzeléseiket a digitális átállásról és az iparágban megjelenő technológiákról.  A szakértők a gyártócégeknél tapasztalható globális munkaerőhiány leküzdésének stratégiáit is ismertették. Ennek egyik lehetséges módszere lehet a Rockwell Automation és a ManpowerGroup közösen kifejlesztett programja, ami a veterán katonák tehetségére és készségeire támaszkodva próbálja leküzdeni a képzett munkaerő okozta problémákat – a katonák csapatmunkára törekvése komoly előnynek számít a fiatalabb generációk körében sokszor tapasztalható alulmotiváltsággal szemben.

Blake Moret, a Rockwell Automation elnök-vezérigazgatója

A 140 kiállítót felvonultató rendezvény résztvevői a digitális átállás legújabb fejlesztéseit ismerhették meg – a gyártási adatok elemzésének és felhasználásának témakörében –, valamint a műveletek felügyeletére és menedzselésére vonatkozó legjobb gyakorlatokat, melyek növelik a vállalaton belüli integrációt és együttműködést. Ennek érdekében a Rockwell Automation újra bővítette analitikai portfólióját egy új platformmal, amely gyakorlatilag bármilyen forrásból képes adatok kinyerésére a vállalaton belül és intuitív interfészeken jeleníti meg az elemzéseket.

A kiállítás keretein belül a Rockwell Automation munkatársai, partnerei és ügyfelei hozzájárultak a United Way alapítvány erőfeszítéseihez is és 8 000 hálaadásnapi vacsora elkészítéséhez nyújtottak segítséget a Harvey hurrikán által okozott károk  mérséklése érdekében.

Folytatjuk

Kapcsolódó cikkek:

A projekttervezés növeli a várható nyereséget

Költségmegtakarítás egységes energiaellátási és automatizálási rendszerekkel

A munkaerőhiány erősíti a sokféleséget

Gyorsaságra és intelligenciára építve

Kiberbiztonság az üzemben

Instant analitika

Az ipari automatizálás következő generációja

Hol tartunk a digitális átállásban?

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek