Automatizálás ma és holnap

2015. november 16., hétfő, 06:00

Címkék: automatizálás ipar 4.0 Nürnberg SPS IPC Drives 2016

A 2015. november 24-26 között Nürnbergben rendezett SPS IPC Drives szakkiállításon több mint 1 600 cég ismerteti meg a látogatókat az elektronikus automatizálási rendszerek és alkatrészek teljes spektrumát lefedő legújabb fejlesztésekkel és trendekkel.

Ipar 4.0 zóna a 3A pavilonban

Idén számos kiállítási stand fókuszál az ipar 4.0 koncepciójára, ezért a kiállítás szervezők külön ipar 4.0 zónát alakítanak ki a 3A pavilonban, ahol a látogatók átfogó tájékoztatást kaphatnak a hálózatos és digitális gyártásról:

Az Automation meets IT fórum és stand adatalapú üzleti modelleket és IT alapú automatizálási megoldásokat mutat be

A MES goes Automation stand a rendelési és termelési folyamatok vállalatirányítási rendszerekkel történő optimalizálására helyezi a hangsúlyt

A SmartFactoryKL kiállítás különböző gyártókkal megvalósított intelligens gyárat demonstrál majd

Kísérő rendezvények

A Német Elektromos és Elektronikus Gyártók Szövetsége (ZVEI) a 2., a Német Mérnöki Szövetség (VDMA) pedig a 3. pavilonban tartja előadásait és pódiumbeszélgetéseit az iparágat érintő legfontosabb kérdésekről. A 4A pavilon AMA Centers for Sensors and Measurement és a 10. pavilon wireless in automation közös standján a látogatók teljes körűen tájékozódhatnak a szenzor-és méréstechnika, valamint a vezeték nélküli automatizálás legújabb fejlesztéseiről.

A kiállítás kedden és szerdán 9:00-18:00, csütörtökön 9:00-17:00 között tart nyitva. A kiállítás honlapján ingyenes napijegy igényelhető.

www.sps-exhibition.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek