Ami a csövön befér

Megújult koncepcióval jelentkezik a wire és Tube vásárkettős 2020-ban

2019. május 20., hétfő, 06:00

Címkék: cső csőipar düsseldorf huzal kábel messe düsseldorf Tube wire

Már tavaly beindult a kiállítói regisztráció a 2020-as wire és Tube szakkiállításokra. A huzal-, kábel- és csőipar globális információs platformját 2020. március 30.–április 3. között rendezik a Düsseldorfi Kiállítási Központban.

2020-ban a fenti iparágak piacvezető szakkiállításai ismét mintegy 2 600 kiállító termékeit és megoldásait gyűjthetik össze összesen 15 csarnokban és 115 000 négyzetméteren. Az új, 12 027 m2-es és akár 10 000 látogató befogadására is képes multifunkcionális 1-es csarnok még több lehetőséget tartogat a Tube kiállításnak mind kiállítói, mind látogatói oldalról. A több hely növekedési potenciált is hordoz magában: a kiállítók nagyobb, sokoldalúbb és digitálisan felszerelt standokon mutatkozhatnak be. A wire 2020 kiállításon pedig jövőre először a késztermékek is szerepelnek majd: a kötőelemek és a rugók termékválasztéka a 16-os és 17-es csarnokokban lesznek megtekinthetők.

A wire 2020 szakkiállítás témakörei

A wire 2020 a 9–12. és 14–17. csarnokokban kerül megrendezésre. A kiállításon a huzal- és kábelgyártás gépei és berendezései, az anyagok, a segédeszközök és az optikai kábelek kerülnek bemutatásra a mérési, vezérlési és automatizálási technológia innovációival egyetemben.

A csarnokokban elhelyezett huzal- és kábeltechnikai berendezések és termékek mellett a 15. csarnokban a hálóhegesztő gépeket is megtekinthetik majd a látogatók. Az idetartozó gyártó és kereskedő cégek bonyolult logisztikai kihívásokkal állnak szemben, mivel a nehéz gépek tápkábelei különösen vastag vezetékekből állnak, amelyek mindegyikét csatlakoztatni kell ahhoz, hogy a berendezéseket a látogatók működés közben tekinthessék meg. A 13. csarnokban jövőre is a kínai huzal- és kábeltechnika kerül majd bemutatásra.

A 16-os és 17-es csarnokokban található majd a kiállítás nagy újítása: 2020-ban a kötőelemek és a rugók teljes értéklánca is szerepel majd a kínálatban. A nyersanyagok, a gépek és a berendezések mellett a késztermékek – kötőelemek, csatlakozók és ipari rugók – is bemutatásra kerülnek. Ezáltal a wire 2020 szakvásár a csavarok, a rögzítőelemek, az építési és szerelőelemek, valamint a rugók és a hajlított drótok iránt érdeklődő gyártók, forgalmazók és vásárlók információs és üzleti platformjává is válik.

A Tube 2020 szakkiállítás témakörei

A Tube 2020 szakvásár az 1., 3., 4., 5., 6., 7.0. és 7a csarnokokban mutatja be a csőgyártás teljes folyamatláncát. A szakkiállítás kínálatába a csövek gyártására szolgáló gépeken és berendezéseken kívül beletartozik a csőkezelés és -feldolgozás, a nyersanyagok, a tartozékok, a használt gépek, a folyamatirányító rendszerek, valamint a mérési, vezérlési, automatizálási és ellenőrzési technológia. A kínálatot a csővezetékek és az OCTG (éghető anyagok vezetésére alkalmas csövek) technológia, a profilok, valamint a műanyag csövek újdonságai egészítik ki.

A csőalakító és -formázó gépek gyártói és forgalmazói az 1., 3. és 4. csarnokban helyezkednek el, amelyek rengeteg helyet biztosítanak a gépek, berendezések és termékek széles körének bemutatásához. Az ezekhez szervesen kapcsolódó csőfeldolgozó gépek az 5., 6. és 7a csarnokokban lesznek megtalálhatók. A csőgyártásban tevékenykedő távol-keleti vállalkozások standjai a 7.0-as csarnokban kaptak helyet.

2020-ban a wire és a Tube vásárkettős várhatóan 130 országból mintegy 70 000 látogatót vonz majd Düsseldorfba.

www.wire-tradefair.com

www.tube-tradefair.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek