A WMFTG globális hálózata közvetlen támogatással bővül Magyarországon, Romániában és Bulgáriában

2020. január 08., szerda, 17:05

Címkék: fluidtechnika szerelési folyadék szivattyú

A Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG), a perisztaltikus szivattyúk és a hozzájuk kapcsolódó folyadékútvonal-technológiák világszerte vezető gyártója közvetlen értékesítést és műszaki támogatást biztosít Magyarországon, Romániában és Bulgáriában.

A Watson-Marlow Kft. 2020. január 1-jétől működik. Ez a lépés központi eleme a WMFTG globális bővítési stratégiájának, amelynek középpontjában az ügyfélszolgálat és a helyi megoldások ötvözése áll. A Watson-Marlow Kft. új budapesti irodájának csapatát Vadim Sidorenko regionális értékesítési vezető fogja irányítani. Az új közvetlen értékesítési iroda nyitásáról Vadim Sidorenko a következőket nyilatkozta:

"Vállalatunk történetének rendkívül izgalmas, új fejezete kezdődik. Termékeink és technológiáink régóta hozzáférhetőek Kelet-Európának ebben a részében. Úgy érezzük azonban, hogy közvetlen értékesítési és műszaki támogatási jelenlétünkkel sokkal magasabb szakmai színvonalú, személyre szabott támogatást tudunk majd nyújtani régióbeli ügyfeleinknek. Csapatunk nagyon várja az új év kezdetét, és a számtalan új lehetőséget a Watson-Marlow Kft. számára." 

A Watson-Marlow Kft. a Watson-Marlow Fluid Technology Group tagja, amelynek globális hálózata tíz gyárat és 37 közvetlen értékesítési irodát foglal magában. A Vállalat a Spirax-Sarco Engineering plc Group része; központja az Egyesült Királyságban található.

www.wmftg.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek