A legédesebb díjat adták át Budapesten

Zöld Antal vehette át elsőként az Édesiparért díjat

2012. szeptember 23., vasárnap, 07:52

Címkék: Édesiparért díj kakóbab Kardeván Endre Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület Sánta Sándor Zöld Antal

Első alkalommal adta át az Édesiparért díjat a Magyar Édességgyártók Szövetsége a fennállásának 20 éves évfordulójára, szeptember 20-án rendezett fogadáson, az elismerést Zöld Antal, a Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület (MÉTE) Édesipari Szakosztályának tiszteletbeli elnöke kapta.

Sánta Sándor, a szövetség elnöke és Kardeván Endre élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkár adták át Zöld Antalnak a kakaóbabot formázó díjat. A szakember több évtizedes munkájáért, a magyar édességiparban betöltött nélkülözhetetlen szerepéért vehette át a kitüntetést. Az ünnepségen Sánta Sándor felidézte a szövetség elmúlt húsz évét, amelynek során a szervezet hiteles és objektív érdekképviseletet tudott ellátni. Kiemelte: bízik abban, hogy minőségi változás következik majd be a magyar édességiparban az elkövetkező években, sikerül visszaszorítani a silány minőségű édességek gyártását és támogatni a minőségi termékek gyártását. Az Édesiparért díjat a szövetség fennállásának 20. évfordulója alkalmából alapították.

(MTI)

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek