A hegesztés világának felfedezése

Egy kortárs könyv, amely érthető és szórakoztató módon ismerteti a hegesztést és alkalmazási módjait

2014. január 17., péntek, 12:42

Címkék: Fronius Froweld Kft. hegesztés hegesztéstechnika ismeretterjesztés Operation:ARC

A Fronius által megjelentetett új könyv, amely az „Operation: ARC” címet viseli, teljesen újfajta módon ismerteti a kívülállókkal a hegesztéstechnikát. Közel 90 oldalon keresztül mutatja be a nyilvánosságnak a hegesztés és alkalmazásainak alapjait, izgalmas és informatív jellegű képregényekkel, közérthető műszaki cikkekkel és az iparágat képviselő számos szakember személyes ismertetőivel megspékelve.

 
A könyv kifejezetten a fiatal korosztályt, a kezdőket és a téma iránt érdeklődőket célozza meg, akik számára élvezhető és magával ragadó módon nyújt betekintést a hegesztéstechnika világába. Az olvasók közben megismerhetnek egy innovatív technológiákkal foglalkozó céget és leginkább a vállalkozó szellemű szakgárdájának egy részét, akik munkájuk során azzal foglalkoznak, hogy a hegesztéstechnikákat extrém körülmények között is működőképessé tegyék, hogy akár sivatagban, nyílt tengeren vagy víz alatt is használhatóak legyenek.A könyv főszereplői – Marie, Eric, Nico és Arcus professzor – segítségével a Hegesztési Erő (Weld Force) világ körüli kalandokba keveredik. A könyv a történeteket képregény formájában meséli el.
 
 
Az „Operation: ARC” szándékosan kerüli a hosszas magyarázatokat és a szükségtelen szakzsargont. A műszaki cikkek informatív, ugyanakkor figyelemfelkeltő illusztrációk segítségével mélyítik el az olvasók hegesztéstechnikai ismereteit, és mutatják be a hegesztéstechnika létfontosságú szerepét napjaink alkalmazásaiban, mint amilyen az elektromos járművek, vízerőművek, légi járművek és hajók építése. A könyv vége olyan ajánlásokat tartalmaz, amelyek keretében a téma szakértői osztják meg személyes tapasztalataikat és meglátásaikat. Az „Operation: ARC” című könyv angol és német nyelven kapható, és a Fronius megszokott kapcsolatfelvételi lehetőségein keresztül rendelhető meg.
 
www.froweld.hu / www.fronius.com
info@froweld.hu
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek