A Farnell is részt vesz az AMPER 2022 kiállításon az iparág vezető beszállítóival együtt

2022. május 05., csütörtök, 12:00

Címkék: Amper amper 2014 AMPER 2016 Brno disztribúció Farnell

A stand látogatói a Farnell helyi értékesítési csapatával és műszaki szakértőivel, valamint négy külön beszállítói csoporttal is találkozhatnak, hogy többet megtudjanak a legújabb technológiákról.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell május 17-20 között részt vesz a brünni AMPER 2022 kiállításon az F csarnok 2.02 standján.

Az AMPER látogatói a Farnell elkötelezett helyi értékesítési csapataival találkozhatnak, hogy megvitassák, hogyan támogatja a Farnell a saját ügyfeleit. Farnellhez négy éllovas beszállítóhoz – Omron, Harwin, Tektronix és Pico Technology – csatlakozik. Az ügyfelek a Farnell standon elhelyezett, dedikált boxokban látogathatják meg ezeket a beszállítókat.

Ezen túlmenően a Farnell technológiák széles skáláját fogja bemutatni, hogy támogassa ügyfeleit több ágazatban, az ipari vezérléstől és automatizálástól kezdve a teszteken és méréseken át a kártyaszintű alkatrészekig és így tovább. A standon bemutatott csúcstechnológiák közé tartozik a PicoScope 6000E, a Pico Technology „Ultra-Deep Memory” oszcilloszkópja, amely akár 4 giga jeladat-minta rögzítésére is képes, és SuperSpeed ​​USB 3.0 interfészt biztosít. A standon a Tektronix szakértői pedig bemutatót tartanak majd a TBS1202C készülékkel és olyan termékekről is adnak majd előzetes információkat, amelyek még nem kerültek piacra.

Az ügyfelek betekintést nyerhetnek a Farnell saját márkája, a Multicomp Pro legújabb technológiai kínálatába és az egyedi testreszabási szolgáltatásokba is. A Multicomp Pro csapatának szakértői azt vitatják majd meg, hogyan támogatja a termékcsalád a mérnöki igényeket.

„Nagyon örülünk, hogy részt vehetünk az AMPER 2022 kiállításon, különösen azután, hogy ilyen hosszan nélkülöznünk kellett a személyes rendezvényeket – jelentette ki Szirom Gábor dél- és kelet-európai értékesítési vezető.  – A Farnell hisz az ügyfelekkel és beszállítói partnerekkel való személyes interakcióban, szereti felmérni az igényeiket, hogy a lehető legjobban támogathassa őket.

Beszállítói partnereink mellett a Farnell piacvezető technológiákat mutat majd be, amelyek segítenek a tervezési folyamatok és az üzleti tevékenység minden szakaszában, hogy a termékek minden eddiginél gyorsabban kerüljenek a piacra. Az elmúlt néhány évben sok beruházást eszközöltünk a raktárkapacitásba, így mára közel egymillió alkatrészt kínálunk gyors kiszállítással.”

Az ügyfelek az AMPER 2022 weboldalon foglalhatnak le találkozót a Farnell-lel és a beszállítókkal, így megtervezhetik látogatásukat a Farnell standján.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek