A Farnell félvezető portfólióját is erősíti azzal, hogy a Renesas felvásárolta a Dialogot

2021. október 05., kedd, 19:41

Címkék: autóipar Dolgok internete Farnell IIOT infrastruktúra Internet of Things

A Renesas és a Dialog házassága kiszélesíti a Farnell megoldásait a Tárgyak Internete (IoT), az Ipari IoT, az infrastruktúra és az autóipari alkalmazások terén

Az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell növelte piacvezető félvezető portfólióját azáltal, hogy a Renesas Electronics Corporation (Renesas) felvásárolta a Dialog Semiconductor Plc-t (Dialog). A Renesas a Farnell egyik fő beszállítója, és a Dialog termékcsalád integrációja lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy fejlettebb beágyazott megoldásokat hozzanak létre a Tárgyak Internete (IoT), az Ipari IoT, az infrastruktúra és az autóipari alkalmazások számára. A kombinált portfolió a Renesas és a Dialog a beágyazott feldolgozás, , a tápellátás és a csatlakozástechnika terén meglévő kiegészítő termékeit tartalmazza.

A Farnell ügyfelei a termékcsomagok több mint 35 Winning Combinations kombinációjához juthatnak hozzá, melyek a Renesas és a Dialog kiegészítő termékeit tartalmazzák. A két cég együtt dolgozik az átfogó megoldások megvalósításán. Az új kombinációs lehetőségek a vertikális piacokra összpontosítanak, beleértve az IoT, az IIoT, az infrastruktúra, az autóipar és más fogyasztói szegmenseket. Ezekkel a tervekkel a mérnökök magasabb szintű platformot használhatnak tervezési ötleteikhez, felgyorsítva a termékfejlesztési ciklust és csökkentve az általános kockázatot, amikor új formatervet visznek a piacra.

„A Renesas hosszú távú stratégiájára épülő felvásárlás élvonalbeli, teljes körű megoldásokat teremt – jelentette ki Lee Turner, a Farnell félvezetőkért és egykártyás számítógépekért felelős globális vezetője. – Örülünk, hogy több mint 35 új kombinációt kínálhatunk ügyfeleinknek a beágyazott számítástechnika, az energiaellátás és a csatlakozástechnika terén. A kiegészítő termékek immár egyetlen gyártótól érhetők el, így gyorsabb piacra jutási időt tesznek lehetővé.”

A Renesas cégről

A Renesas megbízható, beágyazott tervezési innovációt nyújt teljes félvezető megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy csatlakoztatott, intelligens eszközök milliárdjai könnyítsék meg mindennapjainkat. A mikrokontrollerek, tápegységek és SoC termékek globális vezetőjeként a Renesas autóipari, ipari, infrastrukturális és IoT alkalmazások széles köréhez kínál átfogó megoldásokat.

A Dialog cégről

A Renesas Electronics Corporation 100 %-os tulajdonában lévő Dialog leányvállalat az IoT és az Ipar 4.0 alkalmazásokat kiszolgáló szabványos és egyedi integrált áramkörök (IC) vezető szolgáltatója. Az akkumulátor-kezelő, alacsony energiafogyasztású Bluetooth, Wi-Fi, Flash memória és konfigurálható vegyes jelű IC rendszerek javítják az energiahatékonyságot, csökkentik a töltési időt, miközben növelik a teljesítményt és a termelékenységet.

A Farnell átfogó félvezető-portfóliója széleskörű termékválasztékot tartalmaz. Az ügyfelek ingyenesen hozzáférhetnek az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazásjegyzetekhez, videókhoz, webináriumokhoz és a 24 órás technikai támogatáshoz.

A Renesas  Winning Combinations kombinációinak választéka már most is megtekinthető  a Farnell kínálatában.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek