10 új ISO 7010 biztonsági jelzés tartós anyagokon

2018. január 17., szerda, 15:24

Címkék: biztonság biztonsági jelzés biztonságtechnika Brady Brady Workstation jelölés jelöléstechnika

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 10 új ISO 7010 nemzetközi biztonsági jelzést jelentetett meg. Az új jelzések számos ipari környezettel kompatibilis, optimális tartósságot biztosító nagy teljesítményű anyagokra nyomtatva már megtalálhatók a Brady kínálatában.

Nemzetközi, jól érthető jelzések

Egy egyszerű biztonsági jelzés is képes költséges munkahelyi baleseteket megakadályozni, amennyiben jól látható, felhívja magára a figyelmet és a tartalma könnyen érthető. Új létesítmények beüzemelésekor és a kopott vagy kifakult biztonsági jelzések cseréjekor célszerű a nemzetközi ISO 7010 szabványt követni. A nemzetközi biztonsági jelzések új, kibővített ISO 7010 listájára felkerült a tűzgátló ajtó, a villamos átütésre figyelmeztető, az óvóhely jelzés, 3 kötelező biztonsági jelzés szánkókhoz, 2 tiltó jelzés szánkókhoz és csúszó/gördülő kocsikhoz, egy részeg emberekhez és egy az okosszemüvegeket tiltó jelzés is.

Tartós anyagok

A Brady Corporation kínálatában már megtalálhatók az új ISO 7010 biztonsági jelzések, számos kihívást jelentő ipari környezetben – például magas hőmérsékletű helyiségekben, vegyi anyagokat és mosási eljárásokat alkalmazó létesítményekben, a szabadban és offshore környezetekben – is optimális tartósságot biztosító, nagy teljesítményű hordozóanyagon. Ezek között megtalálható a laminált poliészter, a polipropilén, az alumínium, a vinil, a merev vinil és az utánvilágító vagy „sötétben világító” anyagok is.

Nagyobb munkahelyi biztonság

Az új jelzések akár már néhány napon belül is baleseteket előzhetnek meg a munkahelyén. A legnagyobb hatékonyság érdekében jól látható helyen helyezze el ezeket. Minden ISO 7010 biztonsági jelzés megrendelhető előre nyomtatva, számos különböző hordozóanyagon. Ha van Brady biztonsági nyomtatója, akár most is kinyomtathatja az új ISO-jelzéseket. Ehhez csak le kell tölteni a „Custom Designer” alkalmazást a Brady Workstationről, és elküldeni az új villamos átütésre figyelmeztető, tűzgátló ajtó vagy más ISO 7010 jelzést a nyomtatóra. Töltse le az ingyenes ISO 7010 biztonsági jelzés útmutatót és a Brady Workstation alkalmazásokat a Brady webhelyén.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek