Cél, tűz, kész!

Gyors, sokoldalú Balluff vonalkód olvasó zord körülmények közti ipari felhasználásra

2016. március 20., vasárnap, 09:19

Címkék: balluff bluetooth BVS HS-P szkenner vonalkód vonalkódolvasó

Új hordozható ipari vonalkód olvasóval bővült a Balluff optikai azonosító rendszerek választéka: az intuitív működésű BVS HS-P szkenner 110 centiméteres olvasási távolságban azonosítja a nagy felbontású vonalkódokat és egyéb kódok széles körét.

A készülék Direct Part Marking (közvetlen termék jelölés, DPM) kódok olvasására is alkalmas. Az IP65 védettségű robosztus műszer akár két méter magasságból történő leesést is minden károsodás nélkül kibír. A Bluetooth kompatibilis vezeték nélküli verzióval a felhasználók a bázisállomás 100 méteres körzetén belül a szabad mozgással járó minden előnyt maximálisan kihasználhatnak. A rugalmasan működtethető hordozható vonalkód olvasó számos alkalmazás – például nyomon követés, automatizált betöltés, vagy logisztika – számára ideális választás.

Az ergonomikus kialakítású Balluff BVS HS-P hordozható ipari vonalkód olvasó minden széles körben elterjedt 1D, 2D és többsoros vonalkódot azonosít akár 0,8 méter/mp sebesség mellett is. A leolvasás megbízhatóságát még az akár 40 fokos dőlés és a 180 fokos elforgatás sem képes befolyásolni. Az optikai célzó rendszer jól látható lézeres jelölősávval egyszerűsíti le az objektumok pozicionálását. Az olvasási visszaigazolást hangos, vagy világos környezetben is egyértelműen jelzik az akusztikus és optikai LED jelzések, beleértve a kódra vetített LED fényjelzést is.

A vezeték nélküli változat nagy kapacitású akkumulátora növeli a rugalmasságot és számos mobil alkalmazás megvalósítását teszi lehetővé. A Balluff BVS HS-P ipari hordozható vonalkód olvasó egyszerűen integrálható USB, Bluetooth, vagy RS 232 interfészeken keresztül. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű súly kényelmes, fáradságmentes munkavégzést tesz lehetővé.

www.balluff.co.uk

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek