Biztonság az árumozgásban

Komplett logisztikaipark-megfigyelő rendszer a kamerától a szerverig

2017. december 15., péntek, 06:00

Címkék: áruforgalom áruszállítás biztonság biztonságtechnika Intellio ipari kamera kamera kamerarendszer logisztika

Az Intellio logisztikai központok számára fejlesztett IntelliLogistic intelligens megfigyelőrendszere hatékonyan támogatja, hogy a nagy mennyiségű és értékű áru időben és sérülésmentesen megérkezzen rendeltetési helyére.

Az Intellio több mint 10 éves fejlesztői tapasztalatát felhasználva, kifejezetten azzal a céllal alkotta meg az IntelliLogistic rendszert, hogy támogassa az árumozgás folyamatos megfigyelését. A nyomon követhető folyamatok hatékonyabb működést, megtakarítást és magasabb profitot eredményeznek.

A kamerákba épített és a szerver oldali intelligencia tudatos használatával a legapróbb részletekig monitorozhatóak a területen végbemenő folyamatok. A gyors, eseményalapú visszakeresés a lopások mellett akár a sérülések keletkezésének azonosítását is lehetővé teszi, támogatja a valós felelősség megállapítását reklamáció esetén.

Az IntelliLogistic interaktív 3D térképen biztosítja a logisztikai park különböző területeinek központosított megfigyelését. A rendszámfelismerés-alapú beléptetés garantálja a jogosulatlan belépők automatikus kiszűrését már a külső kapuknál. A nagy felbontású intelligens kamerák segítségével bizonyító erejű felvételek készíthetőek. Az iOS és Android platformokon egyaránt elérhető mobilapplikáció-rendszer üzenetben (push notification) küld riasztást a felhasználók mobil eszközeire, ezáltal a kollégák azonnal értesülnek az eseményekről, és távolról is kezdeményezhetik a beavatkozást.

Az IntelliLogistic rendszer hibatűrő és jól skálázható. Alacsony üzemeltetési költségek mellett garantál hosszú távú és stabil működést.

Bővebb információ:

sales@intellio.hu

www.intellio.hu


IntelliLogistic a PennyMarketben

A PennyMarket két magyarországi raktárbázisában is az IntelliLogistic megoldást használja. A most átadott 26 000 négyzetméteres veszprémi raktárközpontban közel 300 intelligens kamerából álló rendszer teljesít szolgálatot.

Forrás: Vehir.hu


Biztonságtechnikai megoldások iparági fókusszal

„Ahogy megértettük mi is, hogyan működnek egyes iparágak, úgy tudjuk fejleszteni kameráinkat és az adatokat feldolgozó szoftvert. Biztonságtechnikai megoldásaink, fejlesztéseink és kompetenciáink révén a logisztika mellett városi térfigyelés, sportközpontok megfigyelése, kereskedelem és a tömegközlekedés területén is kiemelkedő értéket tudunk adni ügyfeleinknek.”

Wolf Richárd értékesítési vezető

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek