A Hödlmayr Hungária tovább fejleszti telephelyét

2017. október 11., szerda, 14:16

Címkék: Hödlmayr Hungária Logistics Kft. közúti szállítás logisztika szállítmányozás

A Hödlmayr Hungária Logistics Kft. számára két örvendetes eseménnyel kezdődött a negyedik negyedév. Egyrészt az egyik neves autógyár meghosszabbította azt a megbízást, amelynek alapján – kiszállítás előtt – a vállalat végzi el a kész autók átvételét és raktárkezelését. Másrészt egy visszatérő ügyfelük számára komoly beruházás kezdődött a gépjármű-logisztikára szakosodott cég győri telephelyén.

„Ügyfeleink igényeinek kielégítésre gyakran kell beruházási projekteket indítanunk. Így történt ez most, egyik visszatérő nagy ügyfelünk esetében is, amely számára elsősorban a gépjárművek  raktározását és a Magyarország, Csehország és Szlovákia területére történő kiszállítást végezzük. Ezt a feladatot úgy tudjuk ellátni, hogy tíz százalékkal, tehát mintegy 30 ezer négyzetméterrel, azaz 1.500 járműnek megfelelő felülettel növeljük raktárterületünket. Ezen kívül szállítójármű-flottánkat további tíz gépjárművel kellett bővíteni" – mondta el Iván György ügyvezető.

Gépjárművek átvételi ellenőrzése – immár 14 éve

A Hödlmayr csoport összesen hat autógyár megbízásából végzi el a kész gépjárművek átvételét, átvételi ellenőrzését, raktárkezelését és kiszállítását a vevőkhöz. A vállalat szakemberei évente 1,2 millió új gépjárművet vizsgálnak át. A magyar leányvállalat az ugyancsak győri székhelyű, jól ismert autógyár megbízásából 2003 óta nyújt igen meggyőző teljesítményt ezen a területen. „Nagyon örülünk annak, hogy szerződésünket meghosszabbították, hiszen ez minden kétséget kizáróan jelzi, hogy jól dolgozunk” – húzta alá az ügyvezető.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek