Költségcsökkentés testre szabással és intelligens szoftverrel

Hatékony intralogisztikai megoldásokat mutat be a viastore a CeMAT 2016 kiállításon

2016. március 29., kedd, 22:17

Címkék: ceMAT 2016 komissiózás logisztika raktári automatizálás raktárirányítási szoftver SAP viadat viastore

A viastore csoport testre szabott rendszerei és intelligens szoftverei segítségével jelentősen csökkenthető az egy áruegységre jutó logisztikai költség. A megoldások hatékonyan integrálhatók a raktározási és gyártási folyamatokba.

Legyen szó akár kereskedelemről, akár gyártásról, az intralogisztikai folyamatok hatékonysága egyre jelentősebb versenyelőnnyé, vagy –hátránnyá válik. Az egyes cégek számára gazdaságos és hatékony átfogó rendszerekre vonatkozó elképzelések azonban nagymértékben eltérnek egymástól, így csak széleskörű technológiai, rendszerintegrációs és IT-tapasztalattal lehet megtalálni a vállalat számára ideális és az egy áruegységre jutó logisztikai költségeket jelentősen csökkentő megoldást.

A viastore Systems komissiózó rendszereket, AS/RS (automata berakó/kigyűjtő) technológiájú berendezéseket, valamint kulcsrakész disztribúciós és logisztikai központokat tervez és épít, de raktárrendszerek felújításában és kiterjesztésében is kompetens partnernek számít.

A viastore SOFTWARE 2015-ös megalapításával a cégcsoport önálló vállalkozásba sűrítette az intralogisztikai IT területén szerzett minden tapasztalatát. Az önálló cég által kínált viadat raktármenedzsment rendszer (WMS) korszerű, kipróbált és időtálló szoftvercsomagként segíti az ügyfelet a projekt minden szakaszában a tervezéstől kezdve a végrehajtáson ás egészen a karbantartásig. A viadat legújabb verziójának felhasználói felülete a fokozott felhasználhatóságot és kezelhetőséget támogatja, a teljesítménymutató (KPI) eszközök pedig az adatkiértékelés és- elemzés irányába nyitnak új utat.

A viastore SOFTWARE jelentős tapasztalattal rendelkezik a technológiák és folyamatok szabványos SAP szoftvermegoldásokban történő kezelésében is. Az SAP-alapú intralogisztikai megoldások szolgáltatójaként a cég a raktári logisztikát célzó technológiákra és kiegészítőkre specializálódott. Az SAP-tanúsítvánnyal rendelkező viadat raktármenedzsment rendszer közvetlenül az SAP-ba integrálható, vagy az egész raktárirányítás és -ellenőrzés teljesen az EWM, LES, vagy TRM modulokban valósítható meg. A végeredmény a logisztikai költségek csökkenése, a folyamatok megbízhatóságának növekedése és a belső erőforrások felhasználásának optimalizálása. A módosítások és bővítések egy később i időpontban is végrehajthatók.

www.viastore.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek