A Schneider Electric automatizálási partnerprogramja a Cisco vállalattal bővül

2015. július 27., hétfő, 08:56

Címkék: CAPP Schneider Electric

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője bejelentette, hogy a hálózati megoldások világszinten vezető vállalatával, a Ciscóval bővíti partnerei körét. Az együttműködés azzal a céllal jött létre, hogy a francia vállalat a legkorszerűbb hálózatkezelési és vezérlőrendszer-technológiákat biztosítsa ügyfeleinek, hiszen a Cisco jól bevált technológiái lehetővé teszik, hogy még több céghez jussanak el a Schneider Electric fejlett ipari automatizálási megoldásai. A Cisco a partnerséggel azt irányozza elő, hogy az emberek közötti kapcsolatépítéssel, a rendelkezésre álló folyamatok, adatok és dolgok összekapcsolásával elősegítse ipari ügyfelei számára a korszerű átalakulást.

„A Schneider Electric automatizálási együttműködési partnerprogramjának tagjaként a hálózati partnerek segítséget nyújthatnak új, teljesen nyitott megoldások eléréséhez az energiaelosztás, az ipari vezérlés és automatizálás teljesítményének optimalizálásához. A program a Ciscóval kiegészülve olyan platformot biztosít, amellyel a vállalat legmodernebb ipari hálózati technológiája több mint 200 országban válhat elérhetővé a Schneider Electric ügyfelei számára” – mondta Fabrice Jadot, a Schneider Electric ipari megoldásokkal foglalkozó részlegének innovációs, technológiai és műszaki területéért felelős alelnöke.  
 
 
Jól bevált együttműködés
 
Számos Schneider Electric ügyfél alkalmazza már a Cisco kommunikációs technológiát. Egyes informatikai területeken - beleértve az ipari hálózatokat is - a Cisco technológiát vállalati standardként követelik meg. Azok a cégek, amelyek megbíznak a Cisco ipari hálózataiban olyan, a technológiában rejlő rugalmas lehetőségeket használhatnak, mint a gyors gyűrűtopológia-felépülés, a redundáns kapcsolat felépítés, a kapcsolat-sokszorozás és a hibaeseti gyors feladat-átterhelés. 
 
A partneri kapcsolat a két vállalat közös ipari ügyfelei számára is kedvez. Jó példa erre, hogy az ausztráliai Queenslandben található Bowen-medence egyik vezető szénbányász vállalatánál az üzem vezérlése a Schneider Electric feladata, a folyamatvezérlő hálózatot pedig a Cisco csúcstechnológiájával működtetik. A 2014 második felében elkészült létesítmény a világ egyik legtermelékenyebb, fenntartható módon működő és óriási teljesítményű kohászati szénbányájává vált.
 
„A CAPP program lehetővé teszi számunkra, hogy számos különböző iparágban tevékenykedő vállalatot segítsünk abban, hogy csökkentsék a kockázatokat és lerövidítsék a munkafolyamatot az üzemi helyszíneken, így növelve üzleti értékeiket” – mondta Sébastien Collignon, a Cisco EMEAR ipari megoldásokért felelős részlegének üzletfejlesztési igazgatója. 
A Schneider Electric automatizálási együttműködési partnerprogramjáról:
A Schneider Electric automatizálási együttműködési partnerprogramját (Collaborative Automation Partner Program, CAPP) a vállalat azon partnereinek köre képezi, akik a Schneider Electric ipari automatizálási megoldásait integrálva kínálnak technológiai megoldásokat az ipari felhasználók számára. A programban több mint 40 partnercég vesz részt 130 országból, amelyek 200 terméket integráltak a vállalat technológiájával. Tudjon meg többet a programról a Schneider Electric weboldalán.
 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek