Vezeték nélküli kapcsolat a frekvenciaváltóhoz

Bemutatkozott a VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 vezeték nélküli kommunikációs panel

2018. november 19., hétfő, 02:50

Címkék: Danfoss frekvenciaváltó hajtás hajtástechnika vezeték nélküli adatátvitel

A VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 egyszerű üzembe helyezést és karbantartást tesz lehetővé. Ezenkívül segíti optimalizálni a működést és a távoli energiamenedzsmentet.

A DANFOSS VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 központja a MyDrive® Connect segítségével kommunikál, ami iOS- és Android-alapú intelligens eszközökre is letölthető alkalmazás. A MyDrive® Connect teljes hozzáférést biztosít a frekvenciaváltóhoz, megkönnyítve az üzembe helyezést, az üzemeltetést, a felügyeletet és a karbantartást. Mindez intelligens hibaelhárítást tesz lehetővé, jobb felhasználói élményt és végső soron energiamegtakarítást eredményez.

A DANFOSS VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 beépített LED-eken keresztül jelzi ki a frekvenciaváltó aktuális állapotát (Be, Figyelmeztetés, Riasztás, Wi-Fi csatlakoztathatóság). A részletes információk az intelligens eszközökről a MyDrive® Connect segítségével érhetők el állapotüzenetek, indulómenük és riasztási/figyelmeztető események formájában. Az adatok ezenkívül vizuálisan is megjeleníthetők, amik a frekvenciaváltók múltbeli viselkedését dokumentálják. Az aktív pont-pont vezeték nélküli kapcsolatot kihasználva a karbantartó személyzet valós idejű hibaüzeneteket kaphat az alkalmazáson keresztül, így gyorsan reagálhat a lehetséges problémákra, és csökkentheti az állásidőt.

A meghajtó-paraméterek másolatai a VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 belső memóriájában vagy a modern LCP másolási funkcióval bármilyen intelligens eszközön tárolhatók. A napló részletei a MyDrive® Connect segítségével meg is oszthatók, így a szervizcsapat megfelelő támogatást nyújthat a hibaelhárításhoz. A biztonságos vezérlési paraméter lehetővé teszi, hogy a felhasználó meghatározza a frekvenciaváltó működését üzemzavar vagy az alkalmazásról a frekvenciaváltóra történő adatvesztés esetén.

A széles Danfoss termékportfólió az energiaforrásoktól a hőrendszereken és a hatékony hőelosztáson át egészen a pontos hőmérséklet-szabályozásig terjed. Az új VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 a Danfoss minden kompetenciáját magába foglalja, és vezeték nélküli kommunikációs képességeket biztosít az alábbi frekvenciaváltókhoz:

  • VLT® HVAC Drive FC 102
  • VLT® Refrigeration Drive FC 103
  • VLT® AQUA Drive FC 202
  • VLT® AutomationDrive FC 301/FC 302
  • VLT® Lift Drive LD 302

www.danfoss.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek