Újabb kvantumugrás a HELICOIL® menettechnológiában

2019. november 18., hétfő, 06:00

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító Böllhoff elektromobilitás HELICOIL menetszerszám

Menetbetét behajtófüllel, melyet nem kell letörni. A Böllhoff évtizedes fejlesztési stratégiájának újabb eredményét mutatta be az elmúlt hetekben a nagyközönségnek: a HELICOIL® Smart megérkezett, hogy megoldást nyújtson olyan esetekben, ahol a behajtófül letörése, illetve az esetlegesen a rendszerben maradó fül problémákat jelenthet.

A HELICOIL® Smart gyorsan és biztonságosan telepíthető. A megvalósított ötlet emögött pedig a behajtószárban rejlik, mely hátrahajtja a fület a kitekerési folyamat során, majd össze is nyomja, hogy az tökéletesen illeszkedjen a helyére.

A HELICOIL® Smart egy intelligens menetbetét, mely egyesíti a HELICOIL® Plus biztonságos, könnyű behajtását és a HELICOIL® Tangfree behajtófül hiányából fakadó előnyeit.

A HELICOIL® Smart menetes betét a korábbi verziókhoz hasonlóan szintén rombikus profilú huzalból készült rugalmas spirál. A Free Running verzióhoz hasonlóan egy szálból álló menetet formáz, mely egy beültetést követően tökéletesen kaliberezhető – a legutolsó menete pedig tökéletesen csavarozható a jelenlegi szabványok szerint.

 

A menetes betét becsavarásához csak a megfelelő méretű intelligens beültető szárra van szükség. A különleges rész a penge helyzetének vezérlése. Becsavaráskor a penge behúzott állapotban van, míg a kihajtáskor hajlító és nyomó szerszámgéppé válik.

www.bollhoff.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek