Új méretekben kapható a Sinamics G120C frekvenciaváltó

Kompakt megoldás 0,55 kW–132 kW teljesítménytartományban

2017. június 16., péntek, 06:00

Címkék: elektromos hajtás frekvenciaváltó hajtás hajtástechnika PROFIBUS profinet siemens Siemens TIA Portál Sinamics

A korábbi portfóliót kiszélesítve, 18,5 kW-ról 132 kW-ra bővült a közkedvelt G120C típus elérhető legnagyobb teljesítménye, így még nagyobb rugalmasságot kínálva az általános és komolyabb technológiákat alkalmazó felhasználóknak.

A Profinet vagy Profibus interfésszel is kérhető frekvenciaváltó könnyen illeszthető meglévő vagy új vezérlésekhez, de akár HVAC-alkalmazásokhoz is megfelelő. Az analóg és digitális ki- és bemeneteknek köszönhetően akár önállóan is képes egyszerűbb vezérlési feladatokat ellátni, amelyeket belső logikai kapukkal szabhatunk testre. Támogatja a Sensorless vector control funkciót, melynek segítségével megtarthatjuk a vektoros szabályozás előnyeit forgójeladó használata nélkül is. Szoftverek tekintetében az ingyenes Sinamics Starter beüzemelő és diagnosztikai szoftverünkön felül teljes körű TIA Portal integrációt kapott, így könnyen illeszthető Simatic S7 vezérlőkhöz is.

Természetesen a felső kategóriás hajtásvezérlőkhöz hasonlóan a G120C is támogatja az előre megírt, gyári hajtásvezérlő blokkok használatát, így egyszerűsítve a beüzemelést és üzemeltetést. A biztonságos üzemeltetésről az integrált „Safe Torque Off” (STO) funkció gondoskodik. A kiszélesített teljesítménytartomány most még nagyobb skálázhatóságot biztosít, lefedve a legkülönfélébb alkalmazásokhoz való illesztési lehetőségeket.

www.siemens.hu/hajtas

hajtas.hu@siemens.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek