Új konzolos tengelyt mutatott be a Hiwin

Irány a függőleges: megjelent a HX tengelycsalád legújabb tagja

2020. január 08., szerda, 06:00

Címkék: HIWIN lineáris mozgatóegység lineáris tengely lineártechnika lineártechnológia tengely

Ismét bővült a Hiwin hajtástechnikai kínálata. A négyzetes keresztmetszetű HM lineáris modulok és a – nagy terheléssel járó alkalmazásokhoz ajánlott – beépített duplavezetésen alapuló HT lineáris asztalok mellé most csatlakozott a HC konzolos tengelysorozat is.

A már bevált minőséget, a nagy teljesítménysűrűséget és a magas pontosságot kiemelkedő dizájnnal ötvöző új tengelyt kifejezetten függőleges alkalmazások számára fejlesztették ki.

A HC konzolos tengelyt Omega fogasszíjjal látták el, amit a helytakarékosság érdekében a hajtóműbe építettek. A tengelynél a motort és az áttételt tartalmazó meghajtó blokk fix marad, és csak a könnyű konzol mozog. Az alumíniumprofil kifinomult szerkezetének köszönhetően a konzol kis súlya ellenére is nagy torziós merevséggel rendelkezik, ezért dinamikus alkalmazásokhoz is ideális választás.

A Hiwin tengelyválasztékának legújabb tagja: az új HC konzolos tengely

A tengelyen belül használt magas minőségű Hiwin lineáris vezetősínek lehetővé teszik nagy teljesítménysűrűség és kiemelkedő teljesítmény elérését.

A már alapváltozatban is elérhető számos egyedi konfigurációs lehetőség – beleértve egy pneumatikus szorítóelemet, végálláskapcsolót, távolságmérő rendszert, az összes elterjedt motortípus számára megfelelő hajtóműadaptert, illetve a milliméteres lépésekben szabadon megválasztható löketet – révén a HC konzolos tengely rendkívül sokoldalúan alkalmazható. A termék néhány kattintással konfigurálható a Hiwin konfigurátorával.

www.hiwin.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek