Új fejlesztések az M610 tangenciális marórendszerben

Nagy pontosság és felületminőség

2019. december 26., csütörtök, 13:08

Címkék: forgácsolás forgácsoló_szerszám HORN lapka marás maró marószerszám precíziós szerszámok szerszám szerszámtechnika

A Horn a 2018. őszi bemutatása óta is folyamatosan fejleszti az M610 tangenciális marórendszert. A sorozat az idei EMO Hannover szakkiállításon az oldalmaró mellett egy 90 fokos sarokmaróval, valamint a lapkák kínálata egy keményfém változattal is bővült.

A szabadalmaztatott szerszámrendszer zökkenőmentes, lágy vágást tesz lehetővé pozitív radiális és axiális dőlésszöggel. A hat vágóélt tartalmazó váltólapkákkal felszerelt precíziós szerszámmal nagy pontosság és a magas felületminőség érhető el. A szerszám oldalán végzett bemetszések stabil élszöget és nagyon sima marást biztosítanak, a speciális felületkezelés pedig a forgácsok koptató hatásától védi meg a szerszámtestet.

Az M610 Horn tangenciális marórendszer hat vágóéle alacsony élenkénti költség mellett használható (Forrás: Horn/Sauermann)

A hat vágóélnek köszönhetően az M610 marórendszer alacsony élenkénti költséggel használható. A gyártó az AS46, IG35 és NE2B lapkákat jobbos és balos kivitelben, valamint 0,4 és 0,8 mm sarokrádiusszal árulja a különféle anyagok megmunkálásához. A maximális vágásmélység mintegy 9,9 mm. A szerszámtestek a következő forgácsolási átmérőkkel érhetők el: 50 mm (z = 5), 63 mm (z = 6), 80 mm (z = 8), 100 mm (z = 10) és 125 mm (z = 12).

www.phorn.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek