Töltők népszerű okosóra modellekhez

Az Akyga változatos megoldásai.

2022. november 07., hétfő, 10:06

Címkék: Apple huawei okosóra samsung TME USB 3.1 Xiaomi

Az okosóra egy olyan eszköz, amely egyesíti az óra és a modern telefon funkcióit. Ezzel nem csak az aktuális időt ellenőrizheti, hanem figyelemmel kísérheti fizikai aktivitását, alvását, alapvető egészségügyi paramétereit, és kezelheti telefonhívásait is. Mindezen tulajdonságaik miatt váltak az okosórák népszerű kiegészítőkké – nem csak a hétköznapi fogyasztók, hanem a sportolók vagy üzletemberek körében is.

Természetesen ezekben az eszközökben is akkumulátorok vannak, amelyeket rendszeresen tölteni kell, amihez külön kábelek és adapterek állnak rendelkezésre. Sajnos a csatlakozásokat mindeddig még nem szabványosították (bár lehet, hogy hamarosan). A töltőkábel egyik végén a legtöbb esetben a népszerű USB-csatlakozó található. A másik végén azonban általában egy speciális tartó található pontosan elhelyezett érintkezőkkel; megfelelően kialakítva a készülék megtartására, így biztosítva a lehető legkisebb ellenállású csatlakozást. Ezek a tartók jellemzően a piacon elérhető megoldások szűk körével kompatibilisek. Sajnálatos módon, mint minden tartozék - ezek is ki vannak téve a kopásnak, az eredeti cseretartozékok pedig meglehetősen drágák.

Itt jön segítségünkre az Akyga, amely a legnépszerűbb okosóramodellekhez kínál töltőket és adaptereket. A TME ajánlata olyan gyártók eszközeihez való termékeket tartalmaz, mint az Apple, Huawei, Xiaomi, Fitbit, Samsung és Garmin. A töltők kábeleit és csatlakozóit 1A áramerősségig tervezték (ez elegendő ehhez az alkalmazási körhöz). A termékek típustól függően fehér és fekete színben készülnek.

 

 

Jellemzői:

Kábel típusa

okosóra töltőkábel

Típus

USB – okosóra

Névleges áram

1 A

Kábel hossza*

0.1 m és 1 m között

Szín*

fehér vagy fekete

* modelltől függően

A cikk forrása:

www.tme.eu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek