Új szőnyeg kiömlés ellen

2015. szeptember 16., szerda, 18:23

Címkék: Brady nedvszívó tekercs olajfelfogó szőnyeg tisztítástechnológia

A Brady SPC bemutatja nagy kapacitású kiömléselhárító szőnyegeinek új termékcsaládját, melynek tagjai a tartósságot nagy nedvszívó képességgel kombinálják.

A Brady elsősorban a nehézipar, a gyártás, a szállítás és a közművek nagy forgalmú területeihez fejlesztette ki nagy kapacitású kiömléselhárító szőnyegeit, és ezek a legtöbb ipari folyadék esetében meggátolják, hogy az elérje a szőnyeg alatti felületet.

Záró alátéttel ellátott kiömléselhárító szőnyegek

A Brady nagy kapacitású kiömléselhárító szőnyegei között megtalálhatók a nagyobb igénybevételre tervezett, záró alátéttel ellátott termékek is. A záró alátét megnöveli a kiömléselhárító szőnyeg tartósságát, és védi azt a szakadástól a nagy forgalmú területeken. Növeli a termék nedvszívó képességét is, tovább csökkentve annak lehetőségét, hogy bármilyen folyadék elérje a szőnyeg alatti felületet. A nagy kapacitású kiömléselhárító szőnyegek elhelyezésével jelentős mértékben csökkenthető a padlóra fröccsent anyagok okozta elcsúszás és elesés veszélye. Ehhez a kiömléselhárító szőnyegek záró alátétjénél alkalmazott csúszásgátló technológia is hozzájárul. Az extra biztonság érdekében a záró alátéttel rendelkező termékekre az alkalmazottakat és a szerződéses partnereket figyelmeztető nyomtatott biztonsági üzenet kerül.

Szennyezett felületre tapadó kiömléselhárító szőnyegek

A záró alátéttel rendelkező termékek mellett a Brady kínálatában egy új, öntapadó kiömléselhárító szőnyeg is megjelent. A Brady speciális ragasztóval bevont öntapadó megoldásának számos felhasználási lehetősége van, és hozzátapad a tiszta és a szennyezett felületekhez is. A termék a sarkainak felhúzásával könnyen eltávolítható, és nem hagy semmilyen nyomot maga után. Ezt követően egy másik felületen újra elhelyezhető, akár folyadékok felszívása után is.

Tekercsek és szőnyegek

A Brady új, nagy kapacitású kiömléselhárító szőnyegei 30 méteres tekercsekben, 76 vagy 38 cm-es szélességben kaphatók. A záró alátéttel rendelkező szőnyegek 38 x 48 cm-es méretben érhetők el. A nagy kapacitású nedvszívó tekercsek és szőnyegek különösen hatékonynak bizonyulnak a nehézipar, a gyártás, a szállítás és közművek olyan létesítményeiben, ahol jelentős a gyalogosforgalom, és számos csúszásveszélyes szerszámtároló és terület található.

emea_request@bradycorp.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek