Olasz név, svájci minőség

2017. január 09., hétfő, 16:50

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó ellenőrzés Lemo mérés méréstechnika távközlés

Új derékszögű csatlakozókat mutatott be a LEMO connectors Anglissimo néven. A szabadalmaztatott csatlakozó használatával a gyártók és a rendszerintegrátorok akár nyolc lehetséges pozícióban állíthatják be a csatlakozást az összeszerelés során.

Az új csatlakozó ideális megoldás számos olyan alkalmazásban, ahol több kábel precíz elhelyezésére van szükség a kábeldzsungel létrejöttének megelőzése érdekében. Az új csatlakozó modell Anglissimo fantázianeve az olasz nyelv abszolút felsőfokot képző „Issime” kifejezéséből származik, ami többek között a „Bellissimo” szóból lehet ismerős számunkra. A termék három méretben, 0B, 1B és 2B sorozatokban kapható. 2 és 32 közötti elektromos érintkezővel rendelkezik.

A kiváló minőségű LEMO reteszelhető csatlakozók számos kihívásokkal teli alkalmazási környezetben megtalálhatók a gyógyászati berendezésektől kezdve az ipari ellenőrzésen, mérésen és tesztelésen át az audio-video rendszerekig és a távközlésig. A precíziós csatlakozókat immár hét évtizede fejlesztő LEMO napjainkra több mint 75.000 termékvariációval rendelkezik, amely szám az ügyfélre szabott megoldások révén egyre csak növekszik. A LEMO és leányvállalatai, a REDEL, a NORTHWIRE és a COELVER jelenleg több mint 80 országban több mint 100.000 ügyfelet szolgálnak ki szerte a világon.

REDEL Elektronika Kft

1201 Budapest, Nagysándor József u. 6-12

Litkei Orsolya

Tel.: (+36 1) 421 47 10

Fax: (+36 1) 421 47 57

info-hu@lemo.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek