Moduláris REC rack rendszerek

Bővíti IT infrastruktúra megoldásait az Eaton

2015. február 06., péntek, 12:16

Címkék: eaton rack REC

Az energiagazdálkodás vezető vállalata, az Eaton bemutatta az IT infrastruktúra megoldásait tovább bővítő REC szériás IT szekrényeit.

Az új egységek az év elején bemutatott RE szekrényekhez hasonló gazdag funkcionalitással rendelkeznek, beleértve a standardként szállított gurítókerekeket, földelő készletet, csúszósíneket, «U» jelzéseket és rögzíthető, gyorskioldós oldalfalakat. Energiatakarékos, hideg- és melegfolyosós konfigurációban is beszerelhetőek. Új fontos tulajdonságaik közé tartoznak a megnövelt magasság, mélység és teherbírás, ami által azonnal használható megoldást jelentenek a kis, közepes és nagy adatközpontok számára.

– A REC szériás, hideg- és melegfolyosós IT szekrények kifejezetten a viszonteladók és a rendszerintegrátorok igényeit szem előtt tartva készültek – magyarázta Steven Wechter, az Eaton EMEA termékmenedzsere. – A moduláris rendszer azt szolgálja, hogy a hideg- és melegfolyosós rack szekrények tervezése, szállítása és telepítése gyors és könnyű legyen.

A 42U és 47U magasságban, ill. 1000 és 1200 mm mélységben kapható rack szekrényekhez számos kiegészítő tartozik, beleértve a légáramlás szabályozását és a kábel menedzsment kiegészítőket. Az osztott sorvégi ajtók és az 1200 mm széles folyosókra tervezett 600, vagy 800 mm széles mennyezeti szegmensek segítségével könnyen kialakítható a hideg- és melegfolyosós konfiguráció.

A REC széria az Eaton nemrégiben elindított, UPS-eket, rack PDU-kat, energiagazdálkodási szoftvereket és szolgáltatásokat magába foglaló Intelligent Power Pod platformjának is kiváló alapot biztosít. A termékek és szolgáltatások felhasználásával az integrátorok telepíthetik a preferált informatikai eszközöket és szoftvereket, teljesen integrált rendszert szállítva az ügyfelek számára.

– A REC széria bevezetése után az Eaton sokoldalú rack szekrényei és hideg- és melegfolyosós termékei kiválóan egészítik ki a UPS-ekből, rack PDU-kból, szoftverekből és szolgáltatásokból álló kínálatot, így ezen fontos ágazat összes követelményének meg tudunk felelni – tette hozzá Steven Wechter.

A REC széria az Eaton IT infrastruktúra megoldásainak legújabb tagja. A megoldások magukba foglalják a kis, értékorientált alkalmazások számára kifejlesztett RE szériát és a minden alkalmazási méretre ajánlott RP házrendszert.

Az új REC szériáról további információ a www.eaton.eu/RECseries oldalon érhető el.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek