Magyar cégek mehetnek Münchenbe

Alternatív hajtású járművek és alkatrészeik fejlesztésében, gyártásában jártas hazai cégek jelentkezését várják

2012. május 16., szerda, 06:52

Címkék: alternatív hajtás eCarTec hita jármű magyar cégek München

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) az idei évben is kollektív magyar standdal tervez részvételt a müncheni eCarTec kiállításon. A standon olyan magyar cégek részére kívánnak megjelenési lehetőséget biztosítani, amelyek megfelelő kompetenciával rendelkeznek alternatív hajtású járművek és alkatrészeik fejlesztésében, gyártásában való részvételhez.

Az október 23. és 25. között jelentkező müncheni eCarTec kiállítás HITA standján megjelenő vállalkozások kulcsrakész standon mutatkozhatnak be; a személyes megjelenés kedvezményes részvételi díja cégenként 120.000,- Ft+ÁFA.

A HITA az alábbi költségeket vállalja:

-    40 m2-es standterület (fejstand)
-    komplett kivitelezés (stand tervezése, egységes arculat kialakítása, frízfeliratok, stb.)
-    szervezés és üzemeltetés költségei
-    kiállítói regisztrációs díj
-    központi információs stand üzemeltetése

Személyes részvételre csak korlátozott számban van lehetőség. Aki meg kíván jelenni a HITA standján, a mellékelt jelentkezési lapot elektronikus dokumentumként (aláírt, szkennelt verzió) 2012. május 22-ig juttassa vissza erre az e-mail címre. A hivatal a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudja elfogadni. Azon cégek részére, akik személyesen nem kívánnak megjelenni, lehetőséget biztosítanak információs anyagaik, prospektusaik elhelyezésére a magyar standon. A prospektusokat a hivatalba, Rideg Hajnalka részére kérik eljuttatni (1055 Budapest, Honvéd u. 20. A csomagon a következőt kell feltüntetni: „eCarTec kiállítás”).
 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek