Lapp-újdonságok az SPS IPC Drives kiállításon

A stuttgarti székhelyű kábel- és csatlakozóspecialista saját ipari switch modelleket fejlesztett ki

2017. december 25., hétfő, 06:00

Címkék: automatizálás kábel kábeltechnológia Lapp ÖLFLEX® CONNECT SPS IPC Drives vezetékek

Az elektronikus automatizálási rendszerek és alkatrészek teljes spektrumát lefedő szakkiállításon mutatkoznak be a Lapp-csoport ipari ethernet switchei és új szervovezetékei.

Ipari switchek nagy rendelkezésre állású hálózatokhoz

A switchek az ethernethálózatokban az adatforgalom irányítói. Az SPS IPC Drives kiállításon a Lapp először mutat be saját modelleket ETHERLINE® ACCESS névvel. A teljesítményadatok az ipar igényes vevői számára is meggyőzők. Így a kritikus rekonfigurációs idő, azaz a megszakítást követően mikorra áll újra helyre a kommunikáció, csak 20 milliszekundum a hálózat 250 aktív komponense esetén. A switchek egyébként is teljes mértékben fel vannak szerelve a legfejlettebb diagnózis és redundancia eljárásokkal.

 Az SPS IPC Drives 2017-es kiállításon a Lapp először mutat be saját ipari ethernet switchet, ETHERLINE® ACCESS néven

A Lapp azért döntött saját switchek forgalmazása mellett, mert csak az ipari felhasználásra alkalmas switchek és márkás ipari vezetékek, mint a Lapp ETHERLINE® kombinációja biztosítja a legnagyobb teljesítményt az átvitel minőségénél és a kiesés biztosításánál. A vevőnek nem kell összevásárolnia az egyes komponenseket különböző gyártóktól, hanem egy kézből kapja meg a legmagasabb igényeknek megfelelő teljes kommunikációs megoldást ipari felhasználáshoz.

A Lapp switchek négy verziója érhető el: „Managed”, azaz konfigurációs lehetőséggel, és öt, illetve nyolc ETHERLINE® ACCESS M05T és M08T elnevezésű RJ45 porttal, valamint „Unmanaged” ETHERLINE® ACCESS U05T és U08T switchek. Mind a négy ventilátor nélküli és karbantartásmentes, és rendelkezik két redundáns csatlakozással a kiesésbiztos energiaellátáshoz.

Új szervovezetékek Európa és Észak-Amerika számára

A szervovezetékek egyik fontos tulajdonsága a kapacitás- és csillapításszegény konstrukció, mivel lehetővé teszik nagy távolságok áthidalását teljesítményesés nélkül. Példaértékű a két új vezeték, melyet a Lapp szintén a nürnbergi SPS IPC Drives 2017 vásáron mutat be.

ÖLFLEX® SERVO 7TCE: A szervovezeték sok neves gyártó szervomeghajtásához illik, és rendelkezik Listings UL TC-ER, illetve Flexible Motor Supplyval. A belső felépítése XLPE huzalszigetelésből, a külső köpeny egy speciális termoplasztikus elasztomerből áll. Ez egy kapacitásszegény konstrukciót eredményez, és lehetővé teszi nagy távolságok áthidalását a szervoszabályzó és a motor között. A vezeték megfelel számos előírásnak olajállóság, lángállóság és UV-ellenállóság tekintetében, az észak-amerikai szabványoknak is.

Az új Lapp ÖLFLEX® SERVO 7TCE lehetővé teszi különösen nagy távolságok áthidalását a szervoszabályzó és a motor között

ÖLFLEX® SERVO 728 CY: Az árnyékolt adóvezeték illik a legtöbb neves gyártó szervomeghajtásának analóg, fokozatosan forgó jeladójához. A polipropilén huzalszigetelés csillapításszegény, és szintén lehetővé teszi a nagy átviteli távolságokat. Az árnyékolt vezeték olajálló, és így a gépgyártás számos területén alkalmazható rögzített elhelyezéshez. Ennek ellenére nagyon vékony és könnyű.

SPS IPC Drives kiállítás

2018. november 28–30., Nürnberg

2. pavilon, 310. stand

www.lapphungaria.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek