A Seco Tools bemutatja Double Turbo sarokmaróit és lapkáit

2020. február 05., szerda, 17:35

Címkék: forgácsolás forgácsoló_szerszám lapka precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

Azon gyártók számára, akik azért küzdenek, hogy a gépek nagy áramfogyasztása nélkül is kiváló megmunkált felületet érjenek el, a Seco Tools az új Double Turbo sorozattal bővítette iparágvezető sarokmaró-kínálatát. A szerszámok fejlett forgácsolási technológiával javítják a nagyolási műveleteket és csökkentik az áramfogyasztást acél, rozsdamentes acél, öntöttvas és hőálló ötvözetek megmunkálásakor. A termelékenység legmagasabb szintje érdekében a szerszámok kétoldalú, négyélű lapkákat használnak és a legkiválóbb Seco Tools maró minőségben készülnek.

A Double Turbo az egyedi munkákra szakosodott műhelyek és a tömeggyártást végző üzemek igényeit egyaránt kielégíti. A rendszer rendkívül pontos geometriája leginkább pozitív spirálszögével csökkenti a felületi eltérések valószínűségét, és lenyűgöző 90 fokos szögpontosságot biztosít. Az ilyen mértékű precizitás jóvoltából a simítási ciklusidők jelentősen lerövidíthetők, vagy egyes esetekben el is hagyható a simítás. A Double Turbo marószerszámok 19 féle metrikus változatban 32 mm-től 125 mm átmérőig, a 16 féle hüvelykes változatok pedig 1,25" - 5» mérettartományban kaphatók.

A ZOMX16 lapkák a hatékony forgácseltávolítás és kisebb forgácsolóerők érdekében magas, pozitív geometriákkal rendelkeznek. Ezek a jellemzők minimalizálják a rezgéseket, ami hosszabb szerszáméltartamot és sima felületeket eredményez. A kétoldalú kialakítás élenként jelentős költség-megtakarítást nyújt. A ZOMX16 lapkák kétféle geometriával - ME10 és M12 - és kétféle rádiusszal - 0,8 és 1,6 - kaphatók. PVD és Duratomic® CVD minőségben is készülnek.

A Double Turbo sarokmaró kialakítás nagyobb hatékonysággal használja fel az anyagokat és az erőforrásokat, így a kevesebb üvegházhatású gáz (CO2) kibocsátása miatt fenntarthatóbb és felelősségteljesebb döntésnek bizonyul.

www.secotools.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek