Pneumatikus teljesítményerősítő felügyeleti rendszerekhez

Egyedi funkciók a megnövelt megbízhatóságért, valamint a leegyszerűsített karbantartásért és üzembe helyezésért.

2017. augusztus 11., péntek, 14:11

Címkék: ASCO Numatics Emerson Process Management pneumatika szelep teljesítmény

Az Emerson ASCO 330-as pneumatikus teljesítményerősítője felügyeleti rendszerekben, ki/be kapcsolásos alkalmazásokban és részleges lökettesztekben használható.

Az Emerson által bemutatott ASCO 330 pneumatikus teljesítményerősítő gyorsabb szelepnyitást és -zárást tesz lehetővé. A készülék egyaránt használható felügyeleti rendszerekben, ki/be alkalmazásokban és részleges lökettesztek (PST) során. A rugalmas, robusztus és megbízható szelep ideálisan alkalmazható az olaj- és gázipar értékteremtési láncának minden szintjén. A rozsdamentes acél és alumínium kivitelben elérhető teljesítményerősítő az Emerson egyéb hajtásvezérlő termékeit (kapcsolódobozok, mágnesszelepek, szűrő-nyomásszabályozók és pozícionálók) egészíti ki.

ASCO 330 pneumatikus teljesítményerősítő opcionális mágnesszelep szerelvénnyel

A kezdetben ½” és 1” méretekben elérhető 3/3 teljesítményerősítőt a telepítés és a karbantartás leegyszerűsítésének figyelembe vételével tervezték meg. A mágnesszelepre szerelhető, NAMUR szabvány szerinti lökéscsökkentő párna kompakt kialakítást tesz lehetővé és növeli a válaszsebességet. Az egyedi csatlakozó opciónak köszönhetően a szelep a csőhálózat működésének megzavarása nélkül távolítható el a csőrendszerről, ami leegyszerűsíti a karbantartást és csökkenti az átlagos helyreállítási időt (MTTR). A moduláris bemeneti szűrőnek köszönhetően nincs szükség magas térfogatáramú szűrő-szabályozó beépítésére. Általában elegendő a mágnesszelep kompakt szűrő-szabályozója.

Az anyagválaszték, a hitelesítés és a teljesítményerősítő felügyeleti rendszerekben és ki/be kapcsolásos történő alkalmazhatósága megkönnyíti a mérnöki munkát, a beszerzést és csökkenti a költségeket is. A SIL3 biztonsági fokozatú ASCO teljesítményerősítő számos tanúsítvánnyal (beleértve az ATEX és CUTR hitelesítéseket) rendelkezik. A kiterjesztett működési hőmérséklet-tartománynak (-60°C és +60°C között) köszönhetően a szelep a sarkvidéktől a trópusi sivatagokig mindenhol használható.

ASCO Numatics (ASCO Kft.)

1146  Budapest, Hungária krt. 166-168.

Kiss Norbert

Tel.: +36 1 305 50 60

Fax: +36 1 305 55 78

Norbert.KISS@Emerson.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek