Meusburger-újdonságok

Kompakt csúszkaegységek legkisebb beépítési helyekhez

2016. december 07., szerda, 06:00

Címkék: csúszkaegység Meusburger normália szerszám szerszámtechnika

Az új kompakt csúszkaegységekkel a Meusburger egy keskeny kivitelű terméket kínál speciálisan a szűk beépítési helyekhez. A beépítésre kész alkatrészek méretük mellett minőségükkel győznek meg. A DLC bevonatolt csúszka biztosítja a kiváló csúszási tulajdonságot és a magas kopásállóságot. A nagy fokú precizitás a csúszkaegységek tervezésénél és gyártásánál maximális folyamatbiztonságot garantál a fröccsöntés során.

Kis beépítési helyekhez alkalmas csúszkaegységek jellemzően az összetettebb szerszámok készítéséhez szükségesek. Speciálisan erre a célra készültek rendkívül keskeny kivitelben a Meusburger új precíz és beépítésre kész csúszkaegységei. A négyszögletes csúszkaegységek nagy sarokrádiuszokkal egy egyszerű és biztonságos beépítést tesznek lehetővé. Így elhanyagolható a körülményes elfordulás elleni biztosítás.

Kompakt csúszkaegységek legkisebb beépítési helyekhez (Forrás: Meusburger)

A DLC bevonatolt, 1.2343 anyagminőségben 54 HRC keménységgel gyártott csúszkák nagy kopásállóság mellett kiváló csúszási tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ESU minőségnek köszönhetően magasfényű polírozáshoz is kiválóan alkalmasak. A csúszka-előfeszítés a mellékelt alátétekkel igény szerint könnyedén beállítható. A kompakt csúszkaegységek két kivitelben, kivitelenként három változatban szállíthatóak. Az E 3360 az osztósík felől vagy hátulról gyorsan és könnyedén szerelhető be. A nagyon szűk beépítési helyre történő beszerelésekhez a Meusburger az E 3330 csúszkaegységet kínálja. Kiviteltől függően a beépítés 180°-kal elforgatva is lehetséges, így további hely biztosítható a forrócsatornákhoz vagy temperálófuratokhoz. Az új kompakt csúszkaegységek a Meusburgertől megszokott módon, raktárról azonnal szállíthatók.

www.meusburger.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek