Bővül az RS PRO burkolatok termékkínálata

A portfólió üvegszállal erősített műanyag egységekkel egészül ki, amelyek ideálisak szélsőséges ipari környezetben történő alkalmazásra, ideértve a szállítást is

2020. november 18., szerda, 11:36

Címkék: burkoltat karbantartás RS Components üveg

Az RS Components (RS) kibővítette az ipari alkalmazásokhoz tervezett burkolatokat tartalmazó RS PRO portfólióját.

A gyári karbantartó és elektromos szerelő szakemberek számára készült RS PRO burkolatok kibővített kínálata immáron meleg sajtolási eljárással készült, üvegszállal megerősített műanyagból gyártott termékeket is tartalmaz. Az összes burkolat világosszürke (RAL 7035) színben, horganyzott acél hátlappal és falra rögzíthető tartozékokkal kapható. Különösen ideálisak szállítási alkalmazásokhoz.

A könnyű burkolatok mindegyike egyszerűen felszerelhető, valamint behatolásgátló csuklópántrendszerrel és széles - akár 180 °C-os - szögben, balra és jobbra is nyitható ajtókkal rendelkezik. A burkolatok továbbá normál környezeti feltételek mellett és karbantartás nélkül több mint 10 éves élettartamot kínálnak.

A halogénmentes egységek úgy készültek, hogy ellenálljanak a 960 °C-os izzóhuzalos tesztnek, és az elektromos érintkezés kockázatának kiküszöbölésére dupla szigeteléssel vannak ellátva. Az egységek a kisfeszültségű kapcsoló- és vezérlőberendezésekhez készült üres burkolatokra vonatkozó IEC62208 szabványnak való megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, és az EN60529 szabvány részeként IP66-os védelmet biztosítanak.

Az RS PRO burkolatok kibővített kínálata jelenleg az EMEA, valamint az ázsiai és a csendes-óceáni térség országai számára érhető el. Az RS PRO márkanévvel fémjelzett portfólió több mint 66 000 bizonyított minőségű, magas értékű termékből álló választékot kínál minden alkalmazás és iparág számára.

https://hu.rs-online.com/web/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek