Beépítésre kész robotcsomag handling- és anyagmozgatási feladatokra

2018. augusztus 03., péntek, 06:00

Címkék: automatizálás HIWIN ipari robot polírozás robot robotika sorjátlanítás szerelés szereléstechnika

A HIWIN RA605 csuklós robotkarja robusztus felépítésének köszönhetően 5 kg teherbírással rendelkezik. A hattengelyes RA605 ideális kis munkadarabok mozgatására, valamint az alkatrészek automatizált szerelésére, sorjázására vagy polírozására a gyártósorokon.

A HIWIN a robotot beépítésre kész készletként szállítja az intelligens KeMotion vezérlővel, szoftverrel és oktatópanellel a teljes robotcellák működtetéséhez.

A KeMotion egy nagy teljesítményű robotvezérlő rendszert és egy IEC-61131 szabványnak megfelelő, teljes funkcionalitású PLC-t kombinál egyetlen egységbe. Az integrált biztonságtechnika lehetővé teszi, hogy a robotcellához az előírt biztonsági berendezések is csatlakoztathatók legyenek. A biztonsági vezérlőbe beépített biztonsági funkciók megfelelnek az ISO 10218 szabvány követelményeinek: 3. kategória, d teljesítményszint. A robot vezérlőrendszere, a biztonsági vezérlő és a PLC teljes mértékben integrálásra került, így közvetlenül programozhatók, konfigurálhatók és elemezhetők a KeStudio fejlesztőkörnyezetével. A könnyen áttekinthető wizardok és sablonok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy gyorsan és intuitív módon programozza a rendszert akár egy számítógépen, akár közvetlenül az oktatópanelen keresztül. A nagy felbontású kijelző és a gyors processzorok lehetővé teszik még a nagy teljesítményigényű vizualizációs és üzemeltetési alkalmazások futtatását is.

A teljes szolgáltatáscsomag alternatívájaként a HIWIN a manipulátorokat külön-külön is értékesíti, további tartozékok nélkül.

www.hiwin.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek