Az Universal Robots bemutatta az újgenerációs UR20-at

2022. június 21., kedd, 16:52

Címkék: automatizálás ipari robot kollaboratív robot robot robotika Universal Robots UR20

Az UR20 a Universal Robots nagy teljesítményű ipari kobotjai új generációjának első tagja, amit arra terveztek, hogy szintet lépjen a teljesítményben.

Az automatizálás folyamatos újradefiniálásának céljával a Universal Robots elkötelezte magát amellett, hogy élen jár, és a leginnovatívabb automatizálási megoldásokat hozza el minden vállalkozásnak, azok méretétől függetlenül. Az új UR20-szal újradefiniálta az együttműködő automatizálást, és olyan nagy teljesítményű kobotot hozott létre, amely aktív vibrációcsökkentő szoftverrel és teljesen újratervezett csuklóval rendelkezik. A gyártók világszerte vártak erre a kobotra – az együttműködő robotot nehéz feladatok végrehajtására tervezték, miközben precíz és megbízható marad.

  • SOSEM LÁTOTT SEBESSÉG ÉS NYOMATÉK: Új, robusztus csuklója 30%-kal nagyobb sebességet és nyomatékot biztosít egy zárt rendszeren belül.
  • FEJLETT MOZGÁSVEZÉRLÉS: Az UR20 lehetővé teszi a munkadarab pozíciójának, sebességének és gyorsulásának precízebb vezérlését.
  • MEGNÖVELT TERHELHETŐSÉG: Az UR20 egy továbbfejlesztett kobot, ugyanolyan egyszerű szoftverrel és kis alapterülettel, azonban akár 20 kg teherbírással.
  • NAGYOBB KINYÚLÁS: A teherbírásához képest az iparág legnagyobb kinyúlásával az UR20 1750 mm-re ér.
  • KÖNNYŰ KIALAKÍTÁS KIS ALAPTERÜLETTEL: Az UR20 a már megszokott formatervezést mutatja , és kis alapterületű, ezért egyszerűen integrálható csaknem bármilyen meglévő gyártósorba.

Az UR20 az együttműködő robotok lenyűgöző családjának új tagja lesz, és lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy gyorsabban reagáljanak és többet érjenek el. 

Az UR20 áthidalja a rést a korábbi forradalmi sorozat és a nagy teljesítményű kobotok új generációja között; a hiányzó láncszem, amire az Önhöz hasonló gyártók már régóta vártak.

www.universal-robots.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek