A Total piacra dobja FOLIA termékét

2019. szeptember 25., szerda, 16:19

Címkék: fémmegmunkálás kenőanyag környezetbarát környezetvédelem TOTAL

Az ipari kenőanyagok globális piacvezetője, a Total Lubricants, forradalmi fejlesztést mutat be a fémmegmunkálás területén. A FOLIA biológiai forrásból származó vízalapú kenőanyag, amely olaj- és emulgálószermentes. A termék kiemelkedő hűtési és kenési teljesítményt nyújt, ezáltal egyedi megoldásokat kínál a különböző megmunkálási műveletekhez.

A FOLIA fokozza a termelékenységet, költséghatékony és még a gyártási folyamatok számát is csökkenti. Hatékonyságának köszönhetően növeli a szerszámok élettartamát és lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy több alkatrészt gyárthassanak nagyobb sebességgel, csökkentve ezzel a jelentős kiadással járó eszközköltségeket.

A Total elkötelezett a megfizethető, megbízható, tiszta energiaellátás mellett, amely megfelel a legmagasabb biztonsági- és környezetvédelmi előírásoknak. A vállalat büszke arra, hogy kézzelfogható megoldást kínál a fémmegmunkáló ipar kihívásaira. A FOLIA három lényeges területre fókuszál: az egészségvédelemre, a biztonságra és a környezetre.

  • Egészségügyi előnyei: szagmentes, nincs bőrirritáció, kevesebb a veszélyes összetevő, nincs gőzképződés
  • Biztonsági előnyei: csökkenő raktározási igény, nincsenek olajos gépek és csúszós munkaterület
  • Környezeti előnyei: hosszabb kenőanyag-élettartam, környezetbarát technológia, biológiai forrású nyersanyagok

A Total abban különbözik a versenytársaitól, hogy meghallgatja az ügyfelei igényeit és biztonságosabbá teszi a munkakörülményeiket a nagyteljesítményű FOLIA termékével.

www.lubricants.total.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek