A Seco Tools bejelentette a korrózióálló acélok esztergálására szolgáló új Duratomic® TM minőségek megjelenését

2019. szeptember 13., péntek, 18:14

Címkék: forgácsolás forgácsoló_szerszám lapka precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A Seco Tools kifejezetten korrózióálló acélok esztergálására szolgáló három új minőséget jelentett be, melyek a vállalat legújabb Duratomic® generációján és használt él-észlelési technológiáján alapulnak.

Az új TM1501, TM2501 és TM3501 TM-minőségek az ausztenites korrózióálló acéloktól az erősen ötvözött szuper-duplex korrózióálló acélokig biztosítják a működést és fokozzák a termelékenységet. Az összesen 479 TM lapka-konfiguráció kibővített választéka három olyan új, forgácstörővel ellátott geometriát is tartalmaz, amelyek a korrózióálló acélok simítására és közepes nagyolására vannak optimalizálva.

A TM1501 az ausztenites korrózióálló acélmunkadarabok stabil, folyamatos forgácsolási alkalmazásaiban a legnagyobb sebességre, termelékenységre és kopásállóságra lett kialakítva. A TM2501, a gyengén vagy közepesen ötvözött korrózióálló acélok megmunkálására szolgáló elsőrendű minőség a legszélesebb felhasználási területű anyagok esetében jelent hosszú szerszámélettartamú és szívósságú kiváló általános minőséget. A legkeményebb, erősen ötvözött korrózióálló acélok, közöttük a duplex és szuper-duplex korrózióálló acélok számára kínált TM3501 szintén kiváló teljesítményt biztosít minden korrózióálló acélra vonatkozó felhasználás esetén.

A TM3501 minőséghez bevezetett egyedi FF1 forgácstörő kiváló forgácskezelést biztosít a korrózióálló acélok simításakor, míg az új MR3 és M3 jól kiegészíti az MF4 és M5 minőségeket a közepes nagyoló alkalmazásokban.

Ez a három Duratomic® minőség a gyártók alkalmazási igényeihez szabott, világelső bevonatkémiai fejlesztéseken alapuló innováció eredménye. A kiváló mechanikai és hőmérsékleti jellemzőkön kívül ez a bevonat használt él-észlelést nyújtó, krómszínű bevonatot is kínál, amelynek köszönhetően minden él felhasználható, valamint csökkenthető a lehetséges selejt mértéke.

www.secotools.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek