"transport logistic" címke cikkei:

Collect, analyse, optimise (Cikk)

What are the benefits that big data and data analytics can generate for intralogistics? The system provider presents an intelligent data analytics solution that can be used to examine large amounts of data generated, for example, during sorter operation and visualise the results. With the information collected this way, processes can be optimised, and maintenance measures can be scheduled in advance at an optimum time.

Fókuszban az autóipari ellátási lánc átalakulása

Fókuszban az autóipari ellátási lánc átalakulása (Cikk)

Idén november 13-14-én kilencedik alkalommal várja a régió szakembereit Közép- és Kelet Európa egyik meghatározó üzleti eseménye, a TRANSLOG Connect Kongresszus, ezúttal a Budapesti Kongresszusi Központban.

Kiosztották az "Oscar-díjakat"

Kiosztották az "Oscar-díjakat" (Cikk)

A Jungheinrich megszerezte a targoncák Oscar díját. A négy kategóriából kettőben a nemzetközi zsüri a gyártó targoncáit találta a legjobbnak. Ezzel az eredménnyel a Jungheinrich a legsikeresebb anyagmozgató gép gyártó a megmérettetésben.

Kiderül, melyik típus lesz az Év Targoncája

Kiderül, melyik típus lesz az Év Targoncája (Cikk)

Az IFOY (International Forklift Truck of the Year), vagyis Az Év Targoncája Nemzetközi Verseny zsűrijét meggyőzték a Jungheinrich targoncák. A Jungheinrich az egyetlen anyagmozgatógép-gyártó, amelyet négy kategóriában is neveztek a díjra.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek