"e-commerce" címke cikkei:

Alacsony feszültségű Multicomp Pro mágneses csatlakozók a Farnell kínálatában (Cikk)

A Farnell mágneses csatlakozói 360 fokkal elforgathatók, öncsatlakozók, ezenkívül az azonnali leválasztást is lehetővé teszik, növelve a biztonságot és a könnyű használatot

Az új Aim-TTi SMU4000 sorozat raktárról elérhető a Farnell kínálatában (Cikk)

Az Aim-TTi új SMU4000 sorozata egy kompakt és nagy teljesítményű, minden az egyben forrásmérő megoldás, amely nagy teljesítményű 4 negyedes PowerFlex technológiát tartalmaz.

A Farnell több mint 100 féle Pickering Electronics reed-relét tart raktáron (Cikk)

A Pickering Electronics az igényes műszerezési, tesztelési és mérési, valamint félvezető-tesztelési alkalmazásokhoz kifejlesztett innovatív, nagy megbízhatóságú reed-reléi gyors kiszállítással, raktárról érhetők el a Farnellnél.

Új intelligens Toshiba kapumeghajtók a Farnell kínálatában (Cikk)

A Toshiba innovatív fotocsatolóinak ipari és zöldenergia-alkalmazásokhoz kifejlesztett kínálata már elérhető a Farnell kínálatában, gyors kiszállítással.

A Farnell növeli a Traco Power termékek választékát (Cikk)

A villamos- és tervezőmérnökök számára nagy hasznot hajt a Farnell kibővített készlete a Traco Power legnépszerűbb nagy teljesítményű, most a legjobb áron kapható DC/DC átalakítóiból, AC/DC tápegységeiből és DIN sínes termékeiből.

1,8 milliárd dollárral új bevételi rekordot állított fel a Farnell a negyedik negyedévben (Cikk)

A rekordot döntő pénzügyi évben 20,2%-kal nőttek a bevételek az előző év azonos időszakához képest.

Újra megnyitott a Farnell globális központi irodája (Cikk)

A 6 millió font fejlesztési munkálatok a fenntarthatóbbá, kényelmesebbé és modernebb munkavégzésre alkalmassá tette a leedsi brit irodát az 500 alkalmazott számára

Az element14 közösség és az Edge Impulse webináriumot rendez a korlátozott objektumészlelésről (Cikk)

Az element14 közösség webináriumot tart, hogy tagjai megismerhessék az Edge Impulse újonnan kifejlesztett technikáját, a „Faster Objects, More Objects” (FOMO) technikát, amely korlátozott objektum-észlelést végez alacsony fogyasztású eszközökön, például mikrokontrollereken.

A Farnell kiállít Dánia legnagyobb elektronikai rendezvényén (Cikk)

A Farnell az ipari és elektronikai terméktervezés legújabb megoldásait mutatja be az E-22 kiállítás C csarnokának 4618-as standján augusztus 30. és szeptember 1. között az Odense-i Kongresszusi Központban.

A Farnell elérhetővé tette a DFRobot új LattePanda 3 Delta egykártyás számítógépét (Cikk)

A LattePanda 3 Delta a világ legkisebb X86 lapkaszámítógépe, amely a tervezőmérnökök számára korlátlan rugalmasságot és kreativitást kínál Linux, Windows 10 és Windows 11 támogatással.

A Farnell egy új alelnök kinevezésével erősíti tovább az e-kereskedelmi kínálatát (Cikk)

A Farnellhez most csatlakozó Arfan Sabir több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális innováció terén olyan nemzetközi szervezeteknél, mint a LEGO, az Epson és a Mothercare.

Üdvözöljük új honlapunkon! (Cikk)

Új megjelenésű weboldalunk és eShopunk már elérhető! Befektetünk a csatornáinkba, hogy a forgácsolószerszámok széles választékához könnyen hozzáférhessen, a támogatási információktól a vásárlásig.

Black Friday előtt teszteljünk! (Cikk)

A vásárlók évről évre egyre többet költenek a Black Friday akciókhoz kötődő vásárlások során. Tavaly például 43 százalékos volt a növekedés az előző évi Fekete Péntekhez képest az egyik legnagyobb hazai webáruházban. A webshopoknak ezért kiemelt figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy az infrastruktúra bírja a megnövekedett érdeklődést. A Micro Focus szakértői összefoglalják, hogyan lehet felkészülni arra, hogy az ügyfelek a lehető legjobb, zökkenőmentes kiszolgálásban részesüljenek a nagy napon.

New trade fair format in Hannover: "Pick, Pack & Send" (Cikk)

In cooperation with the Deutsche Messe Group of Companies and eCommerce "rock star" Michael Atug, the retailing association Händlerbund is organizing a new logistics event for small and medium-sized online retailers.

Volt mit ünnepelni

Volt mit ünnepelni (Cikk)

A rendszerváltás környékén gombamód szaporodó képviseletek és hazai tulajdonú vállalkozások közül nem sokan érték meg 20. vagy 25. születésnapjukat, ezért a piaci versenyben talpon maradók joggal ünneplik mostanában a jubileumot. De még ezeken is túltesz egy olyan vállalkozás, ami a 20. század megannyi vihara ellenére 90 éve megszakítás nélkül működik Magyarországon. A felgyülemlett, rengeteg tapasztalatról és a jövőbeni tervekről Szabó Tamás, az SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. vezérigazgatója beszélt a TechMonitornak.

Műszaki webáruház integrálása a beszerzési folyamatokba (Cikk)

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a beszerzők körében is az elektronikus megoldások. Az ipari e-beszerzések - hasonlóan a hazai kiskereskedelmi vásárlásokhoz - , exponenciális növekedést mutatnak, legyen szó az átlagos kosárértékről, a cégek nettó forgalmáról vagy éppen az elektronikus beszerzést preferáló munkatársak számáról.

A Murrelektronik elindítja magyar webshopját

A Murrelektronik elindítja magyar webshopját (Cikk)

A Murrelektronik, a legkorszerűbb és úttörő automatizálástechnika vezető szolgáltatója, mostantól magyar nyelven is elérhetővé teszi legmodernebb online áruházát.

Vallourec launched e-business portal “iTube®” at Tube (Cikk)

At Tube, the international trade fair for the tube industry, steel tube manufacturer Vallourec presented innovative products and new services from its Industry and Power Generation Divisions. The highlight: the go-live of the new e-business portal iTube®.

LogiMAT 2015 in Stuttgart (Cikk)

Der Branchentreff in Stuttgart belegt erstmals sieben von acht Messehallen. Ausstellerangebot und das informative Rahmenprogramm thematisieren Lösungsangebote für die aktuellen Herausforderungen von Industrie 4.0, Ressourceneffizienz sowie Integration und Flexibilität. Die TradeWorld, Fachmesse für moderne Handelsprozesse, ist zum zweiten Mal eingebunden. Sie deckt insbesondere den Bereich E-Commerce ab und fungiert mit ihren Aussteller- und Informationsangeboten als Klammer zwischen Handel und Intralogistik.

E-commerce megoldások DISTRELEC-től

E-commerce megoldások DISTRELEC-től (Cikk)

Az ABC analízis szerinti C csoportra jellemző, hogy számos alacsony értékű termék csak viszonylag magas ráfordítással szerezhető be, így üzleti szervezetének értékes kapacitását rutinfeladatok kötik le. Ezért minden üzleti eljárás, amely elektronikus úton lebonyolítható, pénzt takarít meg! E lehetséges előny elérése érdekében a DISTRELEC az elektronikai disztribúció személyre szabott e-commerce megoldásait kínálja ügyfelei számára.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek