"GIFA" címke cikkei:

A Fémek csillogó világa tovább erősíti nemzetközi piacvezető szerepét

A Fémek csillogó világa tovább erősíti nemzetközi piacvezető szerepét (Cikk)

Öt vásárnap elteltével nagy sikerrel, június 29-én, szombaton zárta kapuit a „Bright World of Metals - Fémek csillogó világa”. A seregszemle látványosan bizonyította világviszonylatban is élenjáró szerepét a fémkohászat és az öntészeti technológia bemutatásában.

Additív gyártás: a gyártástechnológia jövője

Additív gyártás: a gyártástechnológia jövője (Cikk)

Az additív gyártás egyre hatékonyabban egészíti ki a hagyományos gyártástechnológiát, és sikeresen alkalmazzák számos iparágban – többek között az orvosi technológiákban, valamint az autó- és légiiparban. Az öntödei-, az acél- és az alumíniumipar is felismerte a 3D nyomtatásban rejlő lehetőségeket, ezért a 2019. június 25–29. között Düsseldorfban megrendezésre kerülő GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST szakvásárokon is kiemelt témakörnek számít az „Additive Manufacturing”.

Reliable quality control for the casting industry

Reliable quality control for the casting industry (Cikk)

Creaform, a world leader in automated and portable 3D metrology solutions, will be showcasing portable 3D scanners to measure the shape and geometry of castings at GIFA 2019 (Hall 13, Booth B35), which will take place from June 23 to 25, 2019 in Düsseldorf, Germany.

Modern formákba öntve

Modern formákba öntve (Cikk)

2019 júniusában ismét Düsseldorf válik a nemzetközi öntészeti és fémkohászati technológia fellegvárává: a mintegy 2 000 kiállító június 25–29. között mutatkozik be a GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST nemzetközi szakvásárokon. A vásárnégyes idei újdonságait a Messe Düsseldorf a svájci Bühler öntőgépgyártó cég központjában ismertette a nemzetközi sajtó képviselőivel.

Acél- és alumíniumhulladék-piaci trendek

Acél- és alumíniumhulladék-piaci trendek (Cikk)

A fémmegmunkálás számít a körforgásos gazdaság világrekorderének az acél- és alumíniumhulladék kiváló minőségű másodlagos nyersanyaggá alakításával. Az újrahasznosítás pozitív hatást gyakorol a környezetre, és megőrzi a természetes nyersanyagkészleteket. A kohászati tevékenység szerves része az erőforrások az öntödékben és az acélművekben történő energiahatékony felhasználása.

ITPS 2017: International Thermprocess Summit (Cikk)

Thermo process technology is not merely essential for a large number of the major areas of industry – it is more than just that: it plays a crucial role in determining the properties of individual products and all industrial manufacturing operations.

Marad a jól bevált vásárciklus

Marad a jól bevált vásárciklus (Cikk)

Változatlanul a jól bevált gyakorisággal rendezik a GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST szakvásárokat. A „The Bright World of Metals – A fémek csillogó világa” 2019. június 25-29. között várja ismét a szakembereket Düsseldorfba

Fémipari témakörben keres?

Fémipari témakörben keres? (Cikk)

A Metsearch ágazati portál már az indulása napján átfogó és teljes termék- és cégadatbázist kínált számos fémmegmunkáló szektor számára.

Minden eddiginél fényesebben ragyog a "Fémek Csillogó Világa"

Minden eddiginél fényesebben ragyog a "Fémek Csillogó Világa" (Cikk)

Igen kedvező mérleget vont a Messe Düsseldorf, a „Bright World of Metals – a fémek csillogó világa“ rendezője. A négy fémipari vásár mind a kiállítók, mind pedig a látogatók oldalán igen jó eredményeket tudott felmutatni: elsősorban a külföldi résztvevők aránya nőtt még nagyobbra a szakvásárokon, így a látogatók 56, a kiállítók 51 százaléka érkezett Németországon kívülről.

“The Bright World of Metals“ shines brighter than ever (Cikk)

After five days Messe Düsseldorf delivers a very positive summary of “The Bright World of Metals” on Saturday 20 June. The metal fairs quartet registered good marks on the exhibitors’ as well as on the visitors’ side. In particular the internationality again increased distinctly and now amounts to 56 percent at the visitors and 51 percent at the exhibitors.

Csillogó rekordok

Csillogó rekordok (Cikk)

A fémipari szakvásárok négyese, a GIFA, a METEC, a THERMPROCESS és a NEWCAST célegyenesbe fordult és június 16-20. között új rekordokkal nyitja meg a kapuit Düsseldorfban.

Patented atmospheric-photochemical air-purification technology (Cikk)

In cooperation with the Center for Atmospheric Research at the University of Copenhagen, Infuser has devised a series of solutions for cleaning exhaust air and waste water and reducing contamination by up to 100%, using an original, patented method. For example, CLIMATIC systems can be deployed in foundries to extract the amines and BTEX produced in core making from the exhaust air occurring in moulding system production.

A Fémek Csillogó Világa

A Fémek Csillogó Világa (Cikk)

A GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST szakvásárokból álló fémkohászati vásárnégyes befordult a célegyenesbe az eddigi előjelek szerint, a 2015. június 16–20. közötti rendezvény ismét felvonultatja a nemzetközi piac teljes kínálatát. Az eddig lefoglalt 44 000 m2 kiállítási terület eddig is minden idők második legnagyobb GIFA kiállítását jelentené, de ha a szervezőknek sikerül 46 000 m2 fölé kerülniük, akkor rekorddöntésről is beszámolhatunk majd.

Excellent performance by the four metallurgy trade fairs (Cikk)

The “Bright World of Metals” is setting a new record: with 84,706 square metres of sold exhibition space (as per 27. February 2015), the GIFA, METEC, THERMPROCESS and NEWCAST trade fairs have already reached an all-time high. This means that Halls 3 to 17 on the Düsseldorf exhibition site are fully booked. The leading international trade fairs for metallurgy and foundry technology are continuing their impressive development where the number of exhibitors is concerned too: about 2,000 companies will be presenting their products and services to the trade community again from 16. to 20. June.

Foundry machines: high-tech solutions from a traditional industry (Cikk)

GIFA 2015 – the 13th International Foundry Trade Fair and Technical Forum will be presenting innovative solutions for the foundry industry.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek