"Farnell" címke cikkei:

Alacsony feszültségű Multicomp Pro mágneses csatlakozók a Farnell kínálatában (Cikk)

A Farnell mágneses csatlakozói 360 fokkal elforgathatók, öncsatlakozók, ezenkívül az azonnali leválasztást is lehetővé teszik, növelve a biztonságot és a könnyű használatot

A Farnell Global Women in Engineering 2022 felmérésének eredményei azt mutatják, hogy az iparban mindenki erőteljesen támogatja a nőket

A Farnell Global Women in Engineering 2022 felmérésének eredményei azt mutatják, hogy az iparban mindenki erőteljesen támogatja a nőket (Cikk)

A nők szerte a világon továbbra is alulreprezentáltak az elektronikai iparban, és továbbra is találkoznak a szexizmus és a diszkrimináció különféle formáival, de látni a pozitív tendenciákat.

A Farnell új globális disztribúciós partnerséget írt alá az Analog Devices vállalattal (Cikk)

Az Analog Devices vegyes jel- és energiagazdálkodási termékei raktárról érhetők el a Farnell kínálatában.

30 éves a Farnell a Benelux államokban (Cikk)

Első irodájának 1992-es megnyitása óta a Farnell jelentős szereplővé vált Belgiumban, Hollandiában és Luxemburgban, sikeres csapatot hozott létre, amely magas szintű helyi szolgáltatást, műszaki támogatást és értékesítési támogatást kínál ügyfeleinek.

Az element14 közösség a méhek megmentésére használja az innovációt és a kreativitást (Cikk)

Az element14 közösség bejelentette a Save the Bees Design Challenge nevű programot, ami a méhek kihalását okozó problémákat segít megoldani

A Farnell és a Red Lion Controls együtt készítették a „The Innovation Experts” globális podcast utolsó epizódját (Cikk)

A 2. sorozat utolsó epizódjában a Red Lion Controls beszél arról, hogy a gépi intelligencia és az integrált rendszerek használata fontos az IIoT keretrendszer létrehozásához.

Az element14 közösség megnevezte a Twist, Turn and Move Robotics tervezési kihívás győzteseit (Cikk)

A kihívók kreatívan alkalmazták a robotikát a mindennapi életben a TE Connectivity komponensek, az Arduino Uno és a robotikai pajzsok felhasználásával.

A Farnell is kiállít az electronica 2022 szakvásáron (Cikk)

Az electronica 2022 kiállításon (München, november 15-18.) a Farnell Németországból, Lengyelországból, az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból és más kulcsfontosságú piacokról származó nemzetközi csapata a cég által világszerte forgalmazott vezető termékeit mutatja be a látogatóknak.

A Farnell az ABB-vel közösen bemutatta a „The Innovation Experts” podcast ötödik epizódját (Cikk)

A 2. sorozat legújabb podcast-epizódjában az ABB és a Farnell azt vitatják meg, hogyan hasznosíthatják a vállalatok az Ipar 4.0-t a biztonság, a termelékenység és a költségcsökkentés jelentős javításához.

A Farnell új szponzorációt és tervezési kihívást indít az electronica kiállításon (Cikk)

A Farnell a nearBees online platformmal együttműködve segíti a méhészeket helyi méhcsaládok létrehozásában és fenntartásában, valamint a biodiverzitás növelésében Németországban.

Már ingyenesen letölthető az e-TechJournal legújabb kiadása (Cikk)

A harmadik, „Ipari automatizálás – minden teljesítményről és vezérlésről” című lapszám azt vizsgálja meg, hogyan változtatják meg az ipari technológiák a termékek tervezését és gyártását.

A Farnell a Rohde & Schwarz következő generációs R&S MXO 4 sorozatú oszcilloszkópjait is raktáron tartja (Cikk)

A Rohde & Schwarz újonnan piacra kerülő R&S MXO 4 sorozatú oszcilloszkópja számos iparági újdonságot kínál, beleértve a világ leggyorsabb valós idejű frissítési sebességét és a forradalmi, felgyorsult betekintést nyújtó ASICS technológiát.

A Farnell kibővíti az előrejelző karbantartási termékválasztékát (Cikk)

A Farnell ipari alkatrészek széles választékát kínálja, amelyek képesek felügyelni a létesítmények teljesítményét, hajtásait és motorjait, hogy riasztást adhassanak, ha az automatizált rendszerek veszélyben vannak. A Farnell számos műszaki erőforrást is biztosít, amelyek segítségével ügyfelei tájékozottak maradhatnak a folyamatosan változó karbantartási környezetben.

A Farnell kínálata a Nordic Semiconductor legújabb energiagazdálkodási chipjét is tartalmazza (Cikk)

A Nordic Semiconductor a modern hordozható vezeték nélküli termékekhez kínált új nPM1100 PMIC-je nagyobb hatásfok/ méret arányt kínál, mint bármely más PMIC-megoldás.

Az új Aim-TTi SMU4000 sorozat raktárról elérhető a Farnell kínálatában (Cikk)

Az Aim-TTi új SMU4000 sorozata egy kompakt és nagy teljesítményű, minden az egyben forrásmérő megoldás, amely nagy teljesítményű 4 negyedes PowerFlex technológiát tartalmaz.

Az Eaton a Farnell „The Innovation Experts” globális podcastjában mutatja be, hogyan segítheti elő a tervezés és az elemzés a folyamatok automatizálását. (Cikk)

Az Eaton és a Farnell a 2 sorozat negyedik epizódjában (Ipar 4.0 és a gyártás jövője) a digitális gyárak építése során az adatközpontú döntések meghozatalának fontosságát vitatják meg.

Minden, amit az RF és kerámia kondenzátorokról tudni kell (Cikk)

A webinárium témája: mitől egyedi a rádiófrekvenciás kondenzátor, és milyen szerepet játszanak az jövőben a KEMET HiQ-CBR sorozatú eszközök.

A Farnell több mint 100 féle Pickering Electronics reed-relét tart raktáron (Cikk)

A Pickering Electronics az igényes műszerezési, tesztelési és mérési, valamint félvezető-tesztelési alkalmazásokhoz kifejlesztett innovatív, nagy megbízhatóságú reed-reléi gyors kiszállítással, raktárról érhetők el a Farnellnél.

Az element14 Community az Infineon Technologies segítségével elindította az „At the Core” Tervezési Kihívást és webináriumot (Cikk)

A résztvevőknek lehetőségük van a ModusToolboxTM 3.0 többmagos projektmunkafolyamataival megismerni a PSoC™ 6 mikrokontroller Core-t.

Új intelligens Toshiba kapumeghajtók a Farnell kínálatában (Cikk)

A Toshiba innovatív fotocsatolóinak ipari és zöldenergia-alkalmazásokhoz kifejlesztett kínálata már elérhető a Farnell kínálatában, gyors kiszállítással.

Megjelent a Farnell „The Innovation Experts” globális podcastjának 3. epizódja (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell megjelentette a The Innovation Experts podcast 2. sorozatának harmadik epizódját az Ipari Dolgok Internete (IIoT) megoldások egyik éllovasa, az Advantech közreműködésével. A 2. sorozat vezető iparági szakértők véleményét tartalmazza, feltárva azokat a trendeket, kihívásokat, termékeket és megoldásokat, amelyek lehetővé teszik az Ipar 4.0 globális megvalósítását és felgyorsítják az innovációt az Ipari Dolgok Internete (IIoT) terén.

Már elérhető a The Innovation Experts podcast sorozat új epizódja a Schneider Electric közreműködésével (Cikk)

A Schneider Electric is részt vesz a Farnell The Innovation Experts podcast sorozatában, hogy hogy megvitassák az üzleti stratégia és a fenntarthatóság összehangolásának, valamint az Ipar 4.0 a gyártásban való elterjedésének elősegítésének fontosságát.

A Farnell növeli a Traco Power termékek választékát (Cikk)

A villamos- és tervezőmérnökök számára nagy hasznot hajt a Farnell kibővített készlete a Traco Power legnépszerűbb nagy teljesítményű, most a legjobb áron kapható DC/DC átalakítóiból, AC/DC tápegységeiből és DIN sínes termékeiből.

Az element14 ingyenes webinárokkal mutatja be a Raspberry Pi legújabb ajánlatait (Cikk)

A résztvevők az RP2040 mikrokontroller chip valós felhasználási lehetőségeit ismerhetik meg.

1,8 milliárd dollárral új bevételi rekordot állított fel a Farnell a negyedik negyedévben (Cikk)

A rekordot döntő pénzügyi évben 20,2%-kal nőttek a bevételek az előző év azonos időszakához képest.

Elkészült a The Innovation Experts podcast 2. sorozat: Ipar 4.0 és a Gyártás Jövője (Cikk)

Az Innovation Experts podcast 2. sorozata a világ vezető iparági szakértőinek részvételével tárja fel azokat az új trendeket, kihívásokat, termékeket és szoftvereket, amelyek előmozdítják az IIoT innovációkat.

Újra megnyitott a Farnell globális központi irodája (Cikk)

A 6 millió font fejlesztési munkálatok a fenntarthatóbbá, kényelmesebbé és modernebb munkavégzésre alkalmassá tette a leedsi brit irodát az 500 alkalmazott számára

Az element14 közösség és az OMRON webináriumot rendez az energiagazdálkodási NYÁK relé megoldásokról (Cikk)

A virtuális esemény betekintést nyújt a megújuló energia használat hatékonyságának egy 200A-es NYÁK relé segítségével történő növelésébe.

Az element14 egy hatalmas Raspberry Pi falipanelt ad versenydíjként (Cikk)

Az element14 közösség lehetővé teszi a tagjai számára, hogy megnyerjék a Raspberry Pi nagyobb, fali panelként is használható élethű mását, a PiMassive-t. A pályázókat arra kérik, hogy legyenek kreatívak pályázatukban, és fejezzék ki, miért szeretnék ezt az egyedülálló díjat elnyerni.

Az element14 közösség és az Edge Impulse webináriumot rendez a korlátozott objektumészlelésről (Cikk)

Az element14 közösség webináriumot tart, hogy tagjai megismerhessék az Edge Impulse újonnan kifejlesztett technikáját, a „Faster Objects, More Objects” (FOMO) technikát, amely korlátozott objektum-észlelést végez alacsony fogyasztású eszközökön, például mikrokontrollereken.

A Farnell 190 000 fontot gyűjtött össze jótékonysági célokra

A Farnell 190 000 fontot gyűjtött össze jótékonysági célokra (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell 188 805 fontot gyűjtött össze egy brit jótékonysági szervezetnek a 18. Farnell Golf Day megrendezésével.

A Farnell kiállít Dánia legnagyobb elektronikai rendezvényén (Cikk)

A Farnell az ipari és elektronikai terméktervezés legújabb megoldásait mutatja be az E-22 kiállítás C csarnokának 4618-as standján augusztus 30. és szeptember 1. között az Odense-i Kongresszusi Központban.

A Farnell, az NXP és a Doulos összefognak egy új Ipar 4.0 webinárium erejéig (Cikk)

A Doulos nemzetközi oktatócég bonyolítja le a félvezetőipar mérnökei és fejlesztői számára készült ingyenes „Automation and Edge AI for Industry 4.0” globális webináriumot.

A Farnell elérhetővé tette a DFRobot új LattePanda 3 Delta egykártyás számítógépét (Cikk)

A LattePanda 3 Delta a világ legkisebb X86 lapkaszámítógépe, amely a tervezőmérnökök számára korlátlan rugalmasságot és kreativitást kínál Linux, Windows 10 és Windows 11 támogatással.

Utolsó lehetőség, hogy részt vegyen a Farnell Global Women in Engineering Survey 2022-es felmérésében

Utolsó lehetőség, hogy részt vegyen a Farnell Global Women in Engineering Survey 2022-es felmérésében (Cikk)

A Farnell globális felmérésének célja, hogy közvetlen betekintést adjon az elektronikai/mérnöki iparba és jobban megértse a munkahelyi egyenlőség megvalósítása előtt álló jelenlegi akadályokat.

A Gesztusfelismerő Érzékelők Tervezési Kihívásával folytatódik a Szenzorok Nyara (Cikk)

Az element14 közösség tagjai felkérést kapnak, hogy a Maxim Integrated kiértékelőkészletén keresztül ismerjék meg a gesztusérzékelést.

Az új BeagleBone® AI-64 SBC már raktárról érhető el a Farnelltől (Cikk)

A BeagleBone® AI-64 SBC kártya a BeagleBoard.org első 64 bites nyitott hardveres egykártyás számítógépe, amelyet teljesítményoptimalizált beágyazott alkalmazások építésére terveztek.

A Farnell a Bourns-szal együttműködve elégíti ki a modern mágneses megoldások iránti növekvő keresletet (Cikk)

A Farnell kínálatában elérhetők a Bourns iparágvezető szabványos és egyedi mágneseinek széles portfóliója, beleértve a nagy hatékonyságú, nagyfrekvenciás teljesítményinduktorokat és transzformátorokat, az EMC-védelemmel rendelkező eszközöket, jeltranszformátorokat, közös módú fojtószelepeket és ferritmagokat.

A Farnell egy új alelnök kinevezésével erősíti tovább az e-kereskedelmi kínálatát (Cikk)

A Farnellhez most csatlakozó Arfan Sabir több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális innováció terén olyan nemzetközi szervezeteknél, mint a LEGO, az Epson és a Mothercare.

A Farnell kihirdette a legrégebben futó Raspberry Pi alkalmazás keresésének nyerteseit (Cikk)

A Farnell a Raspberry Pi Ltd. legrégebbi stratégiai üzleti partnere, és több tízmillió darabos értékesítéssel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Raspberry Pi globális márkává váljon.

A Farnell bemutatta az NI új Test Workflow szoftverét

A Farnell bemutatta az NI új Test Workflow szoftverét (Cikk)

A szoftver-előfizetési csomag leegyszerűsíti a mérnökök hozzáférését a tesztszoftverekhez, és egyetlen licencben biztosít mindent, amire szükségük van.

Az element14 közösség gratulált a „Just Encase” Design Challenge nyerteseinek (Cikk)

A résztvevők feladata a veszélyes környezeteknek ellenálló távfelügyeleti megoldásokat tervezése volt.

25 éves a Farnell és a Bourns közös sikertörténete (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell 25 éve kezdte mg az együttműködést a Bourns-szal, ami egyre növekvő keresletet teremtett a Bourns termékei iránt.

Új tanulmányt adott ki a Farnell a beszerzési szakemberek számára (Cikk)

Az ingyenesen letölthető tanulmány az ellátási lánc nyomásával és a rejtett költségekkel való megbirkózás stratégiáit elemzi

A Farnell elindította a Global Women in Engineering Survey 2022-t

A Farnell elindította a Global Women in Engineering Survey 2022-t (Cikk)

Az idei globális iparági felmérés közvetlen betekintést ad az egyenlőség elérésének jelenlegi akadályaiba, valamint a munkahelyi diszkriminatív gyakorlat csökkentési lehetőségeibe.

A Farnellnél is elérhető a Tektronix következő generációs, 2. sorozatú MSO-i (Cikk)

A Tektronix 2. sorozatú kevert jelű oszcilloszkópok (MSO) jelentős előrelépést jelentenek a tesztelési és mérési teljesítmény, a sokoldalúság és a hordozhatóság terén.

Már letölthető a Farnell e-Tech Journal 2. kiadása (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell közzétette népszerű online magazinja, az e-Tech Journal legújabb kiadását. A közelmúltban újraindított folyóirat 2. kiadásában a Farnell azon kihívások megértésében segít, amelyekkel sok mérnök szembesül az energia biztonságos, megbízható, pontos és hatékony átadása során.

A Farnell bővíti a Toshiba portfólióját (Cikk)

A Toshiba és a Farnell megerősítette globális partnerségét annak érdekében, hogy új technológiákat vezessenek be a piacra, és nagyobb hozzáférést biztosítsanak a Toshiba piacvezető félvezetőinek és más diszkrét eszközeinek kiválasztott skálájához.

Az element14 elindította a 7-Segment Display kihívást (Cikk)

Az új kihívás arra készteti a közösség tagjait, hogy 7-szegmenses kijelzők használatával dolgozzanak ki projekteket

Rekorderedményt ért el a Farnell a harmadik negyedévben (Cikk)

Az Avnet 2022. harmadik negyedévében 6,5 milliárd dollár bevételt termelt, ami az előző évhez képest 32%-os, szekvenciálisan 11%-os növekedést jelent.

A Panasonic legújabb chip-ellenállásai is elérhetők a Farnell kínálatában (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell kínálatában megjelentek a Panasonic legújabb chip-ellenállásai is, amelyek kompakt csomagokban teszik lehetővé a nagy teljesítményű működést.

Az element14 elindítja a Twist, Turn and Move Robotics Tervezési Kihívást (Cikk)

A közösség tagjai a TE Connectivity által biztosított alkatrészeket és egy Arudino Unót kapnak, hogy életre keltsék robotjaikat

A Farnell a Festo és az Omega társaságában állít ki a Manufacturing Expo 2022 kiállításon (Cikk)

A Farnell az E28-as standon mutatja be az ipari és folyamatirányítási megoldások széles skáláját, és két műszaki workshopot is tart olyan vezető globális beszállítókkal, mint az Omega Engineeringgel és a Festo.

A Farnell raktárról szállítja a Power Integrations nagy teljesítményű termékeit (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a Power Integrations nagy teljesítményű meghajtó termékeivel erősítette meg átfogó kínálatát, amelyek a gyors szállítás érdekében raktárról érhetők el.

Az element14 közösség és az OMRON webináriumot rendez az energiagazdálkodási NYÁK relé megoldásokról (Cikk)

A virtuális esemény betekintést nyújt az OMRON legújabb, nagy teljesítményű NYÁK relé kínálatába.

A Farnell bemutatta a Keysight vadonatúj InfiniiVision 3000G X-sorozatú oszcilloszkópját (Cikk)

Az új sorozat egy továbbfejlesztett eszközkészlettel piacvezető kezelhetőséget biztosít a nehezen megfogható jelproblémák gyors és egyszerű diagnosztizálására

A Farnell is részt vesz az AMPER 2022 kiállításon az iparág vezető beszállítóival együtt (Cikk)

A stand látogatói a Farnell helyi értékesítési csapatával és műszaki szakértőivel, valamint négy külön beszállítói csoporttal is találkozhatnak, hogy többet megtudjanak a legújabb technológiákról.

Új forgalmazási megállapodást írt alá a Farnell a KUNBUS-szal (Cikk)

A KUNBUS eszközei, átjárói és bővítőmoduljai időt és pénzt takaríthatnak meg a tervezőmérnököknek az új ipari automatizálási és vezérlési alkalmazások fejlesztésekor.

Az element14 közösség e-könyvet jelentet meg a billenőkörökről (Cikk)

Az eBook az SR (Set-Reset) billenőkörökről (flip-flop áramakörök) szól, beleértve azok működését, különféle típusait és még sok mást.

Az element14 közöség elindította a „7 Ways to Leave Your Spartan-6” FPGA versenyt (Cikk)

Az element14 közösség meghirdette a „7 Ways to Leave Your Spartan-6” FPGA versenyt annak érdekében, hogy segítse a közösség tagjait a Spartan-6-ról a Spartan-7 FPGA-ra való migrációban a jelenlegi alkatrészhiányok közepette.

Új exkluzív Farnell tanulmány: Intelligens érzékelők – az intelligens IoT létrehozása (Cikk)

Az ingyenesen letölthető tanulmány az érzékelők fejlesztésének legújabb trendjeit kutatja az IoT megteremtésének tükrében.

Új e-könyvet dobott a piacra a Farnell, amely a tesztelési és mérési szakértők véleményét tartalmazza (Cikk)

Az „Innovációs szakértők” e-könyv vezető globális szakértőkkel készült interjúkat tartalmaz a tesztelési, mérési és kapcsolódó technológiák műszerezésének jövőjéről.

Webinárium az egyéni kártyadefiníciók létrehozásáról (Cikk)

Az element14 közösség webináriuma egy fejlesztői kártya segítségével tanítja meg a tagjait az AMD-Xilinx dizájn használatára. A webináriumból megismerhető a saját egyéni kártyadefiníció létrehozásának folyamatának leegyszerűsítse, az Avnet által biztosított sablonból kiindulva.

A Farnell díjnyertes IsoMOV™ védelmi komponenseket is kínál a Bourns-tól (Cikk)

A Bourns IsoMOV™ hibrid védelmi komponenst jelentős áttörésként értékelték a fém-oxid varisztorok (MOV) tervezésében.

Az element14 elindította az Op-Amp-a-Palooza tervezői kihívást (Cikk)

Az element14 közösség elindította az alacsony költségű komponenseket használó műveleti erősítőkre koncentráló Op-Amp-a-Palooza programot. A kihívásban az element14 közösség tagjai vehetnek részt, akik így esélyt kapnak a Renesas, a Microchip és a Maxim által biztosított műveleti erősítő (op-amp) készlet megnyerésére és arra, hogy egyedi projektjavaslataikat megismertessék a tagokkal.

Az element14 workshop sorozattal, tervezési kihívással és ajándékokkal ünnepli az Arduinót (Cikk)

Az új Arduino-központú tervezési kihívás arra ösztönzi a közösség tagjait, hogy olyan projekteket hozzanak létre, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a világra

A Farnell piacra dobta a Rohde & Schwarz új LCR-mérőjét (Cikk)

A Rohde & Schwarz új R&S®LCX sorozata gyors, pontos és sokoldalú méréseket tesz lehetővé. Ez az LCR-mérő, amely képes volt 10 MHz-ig kibővíteni a mérési frekvenciatartományt.

Megújult a Farnell népszerű e-Tech Journal folyóirata (Cikk)

Az online folyóirat az iparág vezető beszállítóitól származó elemzésekkel mélyreható technikai betekintést nyújt az új technológiákba.

A Murata gyorstöltési megoldásai is elérhetők a Farnell kínálatában (Cikk)

A tervezőmérnökök a Murata az elektromos járművekhez kifejlesztett piacvezető infrastruktúra-optimalizálási megoldásaival maximalizálhatják a töltőrendszerek teljesítményét.

Az element14 elindította a Raspberry Pi Pi-Fest tervezési kihívást (Cikk)

Az új Musical Design Challenge arra ösztönzi a közösség tagjait, hogy a Raspberry Pi Pico-val hozzanak létre dallamokat

A Farnell és a Raspberry Pi Ltd 10 éves együttműködésüket ünneplik a leghosszabb ideig működő Raspberry Pi keresésével

A Farnell és a Raspberry Pi Ltd 10 éves együttműködésüket ünneplik a leghosszabb ideig működő Raspberry Pi keresésével (Cikk)

A jelenleg használt, leghosszabb ideig működő Raspberry Pi alkalmazás megtalálásáért folyó globális verseny 10 főnyereménycsomagot tartalmaz, amelyek 10 Raspberry Pi Picot és egy Pi NoIR 8MP kamerát tartalmaznak.

Rekordbevételt ért el a Farnell (Cikk)

Rekord árbevételt hoztak Avnet 2022. évi második negyedéves pénzügyi eredményei. Az 5,4 milliárd dollár 24,9%-os növekedést jelent az előző évhez és 5,8%-os növekedést az előző negyedévhez képest.

Már az Omega HANI™ felcsatolható hőmérséklet-érzékelője is elérhető a Farnell kínálatában (Cikk)

Az Omega díjnyertes felcsatolható hőmérséklet-érzékelője a maga nemében az első, amely rendkívül pontos mérést tesz lehetővé a cső belsejében anélkül, hogy abban szondát kellene vezetni.

Az element14 közösség elindította a Current Sense Amplifiers Experimenting versenyt (Cikk)

Az element14 közösség új gyakorlati versenyt indított a Maxim Integrated társaság együtt, amely arra kéri fel a közösség tagjait, hogy a nagy pontosságú, gyors reagálású, kétirányú digitális áramérzékelős MAX40080 erősítővel kísérletezzenek.

A Farnell Würth Elektronikkal együttműködve támogatja az e-mobilitás fejlesztőit

A Farnell Würth Elektronikkal együttműködve támogatja az e-mobilitás fejlesztőit (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új kampányt indított a Würth Elektronik-kal együttműködve, hogy támogassa az e-mobilitás fejlesztői projektjeit.

Globális forgalmazási megállapodást írt alá a Farnell a Jabil Cutting Tools-szal (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell globális forgalmazási megállapodást írt alá a Jabil Cutting Tools-szal. Az ügyfelek így világszerte hozzáférhetnek a modern vágószerszámok raktáron lévő választékához, amelyek gyors kiszállítással kerülhetnek a vásárlókhoz. Az elektronikai gyártás nagyhatalmaként ismert Jabil esetében ez az első alkalom, hogy a vállalat globális forgalmazón keresztül kínálja termékeit.

A Farnell az Arduino, a NXP és a Maxim Integrated segítségével készített webinárt Artificial Intelligence at the Edge címmel (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell ingyenes oktatási webinárium-sorozatot szervez a mérnökök számára. A három webináriumból álló sorozat a peremhálózati eszközök legújabb mesterséges intelligencia-megoldásaira összpontosít.

Az element14 nyilvánossá tette az ezévi Community Awards nyerteseit (Cikk)

Az element14.com közösség nyilvánosságra hozta az éves Community Awards díjazottjait. A díjjal a legjobb újítókat, tervezőket és mérnököket ismerik el több kategóriában.

„How To” tartalomsorozatot indított a Farnell (Cikk)

A Farnell Technical Resources Hub széleskörű frissítése számos aktuális témakörbe nyújt betekintést azon mérnökök számára, akik ipari automatizálási és vezérlési technológiát kívánnak alkalmazni, vagy fejleszteni kívánják IoT-környezetüket.

A CTS Corporation kapcsolói, útadói és időzítő eszközei is megtalálhatók a Farnell kínálatában (Cikk)

A CTS piacvezető termékcsaládja az érzékelést, az összekapcsolást és a mozgatást végzik az ipari rendszerekben

A Farnell meghatározta a 2022-es év stratégiai prioritásait (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új ügyfélszolgálati kampányt indított a2022-es stratégiai prioritások népszerűsítésére.

Az ams OSRAM OSLON® UV-C LED-jeinek teljes választéka elérhető a Farnelltől

Az ams OSRAM OSLON® UV-C LED-jeinek teljes választéka elérhető a Farnelltől (Cikk)

Az ams OSRAM OSLON® UV-C LED-jei számos fertőtlenítési és tisztítási alkalmazásra alkalmasak.

Az element14 közösség webináriumot tart a gépi tanulásról Nordic Semiconductor és Edge Impulse segítségével

Az element14 közösség webináriumot tart a gépi tanulásról Nordic Semiconductor és Edge Impulse segítségével (Cikk)

Az element14 közösség webináriumot szervez a Nordic Semiconductor és az Edge Impulse közreműködésével, aminek során megosztja tagjaival a tudást arról, miként hozhatnak létre intelligens megoldásokat a tisztább, biztonságosabb és energiahatékonyabb városok számára. A webináriumra 2022. február 9-én, 18:00-kor kerül sor.

Az element14 elindította az N-Gaged Remote Monitoring Design Challenge kihívást (Cikk)

Az element14 közösség a közelmúltban indította el az N-gaged Remote Monitoring Design Challenge kihívást az Omega Wireless Layer N EcoSystem rendszerével kapcsolatban. Az Omega IoT-rendszerének legötletesebb felhasználásával létrehozott projektekre 10 sikeres pályázó kap ingyenesen egy-egy Layer N ökoszisztémát, hogy elkészíthessék projektjeiket és blogot vezethessenek azokról.

A Farnell kibővíti a NYÁK-védelmi megoldásainak körét (Cikk)

A kritikus alkalmazásokban használt nyomtatott áramköri lapok (NYÁK lapok) védelmét szolgáló vegyületek és bevonatok szélesebb választéka érhető el a Farnell kínálatában

A Farnell a Broadcom kompakt spektroszkópiájával bővíti a teszt- és elemzőrendszereinek körét (Cikk)

A Broadcom kompakt, sokoldalú és megbízható spektrométer moduljai számos alkalmazásban alkalmasak ipari érzékelésre és mobil elemzésre.

A Farnell elkészíti a negyedik globális IoT felmérést

A Farnell elkészíti a negyedik globális IoT felmérést (Cikk)

A terméktervezők és a mérnökök 2022. március 18-ig vehetnek részt a globális IoT-felmérésben, amivel egyben az iPad Pro és az Amazon ajándékutalványokért is versenybe szállnak.

A Farnell idén karácsonykor exkluzív kedvezményeket ad a teszt- és mérőberendezésekre (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell év végi promóciót indított, amiben exkluzív kedvezményeket kínál globális beszállítók – köztük a Tektronix, a Keithley Instruments, a Keysight Technologies, a Rohde & Schwarz, a Fluke, a NI, stb. – teszt- és mérőberendezéseire. A különleges ajánlatok december 31-ig érhetők el a Farnellnél.

A Bourns a 2020-as év legjobban teljesítő európai e-kereskedelmi partnerének ismerte el a Farnellt (Cikk)

2020 legjobban teljesítő e-kereskedelmi partnereként ismerte el a Bourns az elektronikai alkatrészek globális többcsatornás forgalmazójaként ismert Farnellt. A Bourns a díjat a Farnell kivételes értékesítési támogatásának elismeréseként adta át, ami hozzájárult a vállalat EMEA-térségbeli üzleti növekedéséhez az elmúlt évben.

Ajándékötleteket, projekteket és ajándékokat kínál az element14 közösség (Cikk)

Az element14 közösség idén az éves Maker and Electronics Engineer Wishlist kívánságlistájával deríti jókedvre a mérnököket. Amellett, hogy ötleteket ad a tökéletes ajándékhoz, az element14 egy Titkos Mikulás-ajándékot, egy ünnepi témájú Projectet14 és egy különleges ünnepi kiadást is tartogat az element14 ajándékokból. Akár a listáról vásárolunk, akár nyereményjátékon nyerjük meg, vagy saját magunk tervezzük, az element14 igyekszik gondoskodni arról, hogy ebben a szezonban minden mérnök megkapja a remélt ajándékokat.

Tervezési versenyt írt ki az element14 hőkapcsoló témakörben (Cikk)

Az element14 közösség tervezési kihívást rendez a hőkapcsolók (más néven hőérzékelők) témakörében, hogy nagyobb pontosságot, gyorsabb reakcióidőt és jobb stabilitást biztosító hőmérséklet-érzékelők új generációjának megjelenését megünnepeljék. A résztvevők egy készlet hőkapcsolót kapnak és kísérletezhetnek annak felhasználási módjaival, alkalmazásaival és reakcióikkal.

Ingyenes virtuális eseményt rendez idén karácsonykor a Farnell Jim Williams komikussal (Cikk)

Az ügyfelek és a beszállító partnerek egy ingyenes virtuális eseményen vehetnek részt Jim Williams stand-up komikussal és más vendégelőadókkal, ezenkívül nagyszerű nyereményekre is szert tehetnek.

A Farnell különleges ajánlatai a Tektronix 75. évfordulója alkalmából lehetővé teszik „A jövő birtoklását” (Cikk)

ingyenes próbaszoftvereket és komoly kedvezményeket tartalmaz a Tektronix oszcilloszkópokra, digitális multiméterekre, jelgenerátorokra és egyéb termékcsaládokra.

A Farnell új oktatási és kutatási programot indít 10 000 font értékű termékajándékkal

A Farnell új oktatási és kutatási programot indít 10 000 font értékű termékajándékkal (Cikk)

A Farnell a világ néhány vezető beszállítójával együttműködve biztosít oktatási intézmények és non-profit szervezetek számára exkluzív kedvezményeket tesztberendezésekre, és lehetőséget biztosít egy több mint10 000 font értékű termékcsomag megnyerésére.

Az element14 közösség szervezi az „FPGA-készségek fejlesztése” szakértői panelbeszélgetést (Cikk)

Az element14 közösség bejelentette „Az FPGA-készségek fejlesztése” szakértői panelbeszélgetés időpontját. Az ülés során a Xilinx, a Microchip és a Lattice szakértői tájékoztatják az element14 közösség tagjait az FPGA legújabb eredményeiről, beleértve a jövőbeli FPGA technológiai igényeket és a tervezőeszközök trendjeit, amelyeket a mérnököknek és a tervezőknek figyelembe kell venniük az új termékek tervezése során. A rendezvény az egyes megszólalók kedvenc FPGA fejlesztőtáblájának bemutatásával, majd a közönség kérdéseivel zárul.

A Farnell elindította az ipari beágyazott számítógépek új online központját (Cikk)

Egy dedikált online erőforrásközpont a legfrissebb információkat nyújtja napjaink legigényesebb IIoT- és peremhálózati számítástechnikai környezetekben használt innovatív ipari egykártyás számítógépekről.

A Farnell az InnoSwitch™3-mal bővíti a Power Integrations portfóliót (Cikk)

A Power Integrations InnoSwitch3 PowiGaN™ alapú integrált áramkörei akár 95 százalékos hatékonyságot érnek el a teljes terhelési tartományban, és akár 100 W kimenő teljesítményt is biztosítanak hűtőborda nélküli, zárt adapter-megvalósításokban.

A Farnell és Fluke a legmodernebb kézi berendezésekről beszél a The Innovation Experts podcast sorozat legújabb epizódjában (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell megjelentette globális podcast-sorozata, a The Innovation Experts első évadának hatodik, egyben utolsó epizódját. Az interjúban a Fluke, a világ egyik vezető kézi teszt- és mérőműszergyártója szerepel. A podcast-sorozat azt vizsgálja, hogy a teszt- és mérőberendezések hogyan támogatják az innovációt és a termékfejlesztést a valós alkalmazások széles skáláján. A sorozat minden epizódja értékes betekintést nyújt a legújabb trendek, kihívások, termékek, eszközök és alkalmazások világába.

Karitatív formatervezési projektek az element14 közösségtől (Cikk)

Az element14.com közösség arra biztatja tagjait, hogy képességeikkel támogassák a környezetüket és a rászorulókat. Az element14 tervezési kihívásai révén a közösség számos tagja hozott létre olyan projekteket, amelyek mások számára is előnyösek.

Új Raspberry Pi Audio e-könyvet adott ki az element14 (Cikk)

Az element14 közösség új e-könyvet adott ki tagjai számára, amelyben a Raspberry Pi a HD hangfejlesztés és zenekészítés területében rejlő lehetőségeit tárja fel. Az audiofil gyártók általában drága rendszereket használnak a legjobb hangminőség biztosítása érdekében. Az új bővítőkártyákkal és hűségszoftverrel a Raspberry Pi is kiváló lehetőséggé vált a HD audio rajongók számára.

Raktárról érhető el az Omega teljes termékskálája a Farnellnél (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell exkluzív megállapodást írt alá az Omegával, így az egyetlen magas szolgáltatásokat nyújtó disztribútor lett, amely a teljes termékportfóliót készleten tartja. A gyári automatizáláshoz és az Ipar 4.0 kompatibilis rendszerekhez ajánlott Omega érzékelő-, vezérlő- és felügyeleti termékeinek teljes választéka gyors kiszállítással érhető el a Farnell raktáraiban.

Az element14 közösség és az MPS a teljesítménytervezésről készít webinárt (Cikk)

Az element14 közösség által szervezett webinár a tagokat jobb energiagazdálkodási tervezés érdekében a legújabb technikákkal ismerteti meg. A webináron megismerhető, miként egyszerűsítik le a legújabb tápegységek a tervezést, valamint hogyan rövidítik le a tervezési ciklusokat és javítják az elrendezést. A webinárium 2021. november 17-én magyar idő szerint 18:00 órakor kezdődik.

Az újonnan piacra kerülő Raspberry Pi Zero 2 W i elérhető a Farnell kínálatában (Cikk)

A kis méretnek, a továbbfejlesztett funkciókészletnek és az alacsony árnak köszönhetően a Raspberry Pi Zero 2 W tökéletes számítógép az alacsony fogyasztást és kis helyigény igénylő alkalmazások futtatásához.

Boost Your Power kampányt indít a Farnell exkluzív kedvezményekkel és komoly díjakkal (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell elindította a Boost Your Power kampányt, ami számos különleges ajánlatot és kedvezményt tartalmaz vezető globális teszt- és mérőeszköz gyártók termékeire. A Farnell weboldaláról számos ingyenes online energiagazdálkodási forrást is letölthető és a látogatók egy versenyen is részt vehetnek, ahol Apple iPad Pro-t, 250 font értékű Amazon-utalványokat és még sok mást nyerhetnek.

Globális franchise-szerződést írt alá a Farnell és a Torex Semiconductor (Cikk)

A Torex nagy teljesítményű analóg energiagazdálkodási integrált áramkor megoldásainak teljes választéka már raktárról érhető el a Farnellnél

Megjelent a „The Innovation Experts” podcast ötödik epizódja az SMU-k innovációs erejéről (Cikk)

A teszt- és mérőberendezés-gyártásban éllovas Rohde & Schwarz segédkezik a forrásmérő egységek (SMU-k) használatát és azt, hogy ez az innovatív eszköz jelentheti-e a tesztelés jövőjét.

Elérhetővé vált az új Raspberry Pi Build HAT és tápegység a Farnell kínálatában (Cikk)

A játékszabályokat átíró Raspberry Pi Build HAT az RP2040 mikrokontrollerre épül, és lehetővé teszi a Raspberry Pi számítógépek integrálását a LEGO® építőrendszerbe.

Az element14 közösség meghirdette a „Rémálom az e14 utcában” versenyt (Cikk)

A közösség tagjait arra ösztönzik, hogy vegyenek részt egy hordozható elektronikáról szóló Halloween jelmezversenyen

Advanced Energy Excelsys tápegységek a Farnell kínálatában (Cikk)

Az Excelsys kisfeszültségű, moduláris tápegységei leegyszerűsítik a rendszerintegrációt, lehetővé téve a rendkívüli megbízhatóságot és teljesítményt igénylő kritikus alkalmazások gyors megtervezését.

Az element14 közösség elindította a „Just Encase” tervezési kihívást (Cikk)

A Hammond által szponzorált verseny a mérnöki közösséget olyan projektek létrehozására inspirálja, amelyek ellenállnak a zord környezetnek.

3D nyomtatási webinárium sorozatot indít az element14 az Ultimakerrel (Cikk)

A webináriumok bepillantást engednek a valós alkalmazásokra és a legújabb 3D nyomtatási technológiára

Új NI és Omega technológiájú érzékelőszoftver megoldásokat mutat be a Farnell (Cikk)

Az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új konfigurációs alapú megoldásokat mutatott be, amelyek kiváló minőségű NI adatgyűjtő szoftvert és hardvert, valamint Omega érzékelőket tartalmaznak. A versenyképes árú megoldások növelik a rendszerek kompatibilitását, így időt és pénzt takarítanak meg az a hőmérséklet-felügyelet, a megbízhatósági tesztek és a termékéletciklus-értékelés során. A Farnell az egyetlen globális forgalmazó, amely ezeket a speciális megoldásokat kínálja.

A Farnell raktárról kínálja a Nexperia SiGe egyenirányítókat

A Farnell raktárról kínálja a Nexperia SiGe egyenirányítókat (Cikk)

A Nexperia szilícium-germánium (SiGe) egyenirányítói hatékonysága, hőstabilitása és helytakarékossága új lehetőségeket teremt az új termékek kifejlesztésében

A Farnell félvezető portfólióját is erősíti azzal, hogy a Renesas felvásárolta a Dialogot (Cikk)

A Renesas és a Dialog házassága kiszélesíti a Farnell megoldásait a Tárgyak Internete (IoT), az Ipari IoT, az infrastruktúra és az autóipari alkalmazások terén

Az element14 közösség elindította a Spy Nerd Design Challenge kihívást (Cikk)

Az element14 közösség a közelmúltban nemrég indította el a Spy Nerd Design Challenge kihívást, ami lehetőséget adott a közösség tagjainak egy biztonsági- vagy kémprojekt kidolgozására, amivel megnyerhetik a 200 dollár értékű bevásárlókocsit.

A Farnellnél raktárról érhetők el az Arduino Nano RP2040 Connect és a Raspberry Pi Pico termékek

A Farnellnél raktárról érhetők el az Arduino Nano RP2040 Connect és a Raspberry Pi Pico termékek (Cikk)

A két korszakos fejlesztőpanelt, az Arduino Nano RP2040 Connect-et és a Raspberry Pi Pico-t arra tervezték, hogy könnyen integrálhatók legyenek a termelési rendszerekbe.

Az element14 közösség bemutatta a 3D nyomtatásról szóló e-könyvet

Az element14 közösség bemutatta a 3D nyomtatásról szóló e-könyvet (Cikk)

Az element14 közösség, egy új e-könyvet adott ki, amely betekintést nyújt a 3D nyomtatás történetébe és lényegébe, beleértve a folyamatokat, az anyagokat és az alkalmazásokat – valamint abba is, hogy mit hozhat a modern technológia jövője.

Az element14 elindította a Summer of FPGA Design Challenge versenyt (Cikk)

Az Avnet által létrehozott element14 közösség egy szórakoztató tervezési kihívással folytatja a Summer of FPGA ünnepséget, hogy tesztelje és demonstrálja a közösség tagjainak nyáron szerzett készségeit.

Akkumulátor tervezéséről szól a „The Innovation Experts” podcast 3. epizódja (Cikk)

A tesztberendezések gyártása terén éllovas Hioki volt a partner abban, hogy a podcast sorozat legújabb epizódjában az akkumulátorok tervezéséhez és teszteléséhez szükséges innovatív eszközökről és berendezésekről beszéljen.

A Farnell felmérései szerint az ipari és IoT alkalmazásokban igény van az SBC-kre

A Farnell felmérései szerint az ipari és IoT alkalmazásokban igény van az SBC-kre (Cikk)

Egy globális felmérésből kiderült, hogy az olcsó egykártyás számítógépeket (SBC-k) a gyártás és a termékfejlesztés minden szakaszában használják, a koncepció vizsgálatától kezdve a prototípusok elkészítésén át a gyártó- és tesztberendezésekig.

„Az IoT a jövő” – A Farnell most közétett exkluzív kutatásai az iparági trendeket elemzik (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell jelentése a Tárgyak Internete (IoT) trendjeit elemzi három évnyi felmérési adat és kutatási jelentés alapján. A „The Future is IoT – Analytizing Industry Trends” jelentés ingyenes e-könyvként és hangoskönyvként érhető el és értékes körképeket és elemzéseket kínál az IoT jövőjéről a tervezőmérnökök számára.

A Farnelltől már a Nordic Semiconductor első PMIC-ja is elérhető (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a Nordic Semiconductor által gyártott, az az iparág legkompaktabb energiagazdálkodási megoldásával, az nPM1100 Power Management IC (PMIC) és kiértékelő készlettel bővítette portfólióját. A Nordic első energiagazdálkodási terméke már megvásárolható a Farnelltől. Az nPM1100 tipikus alkalmazásai közé tartozik a hordható elektronika, a távirányítók, a személyes orvosi eszközök és az intelligens otthoni érzékelők.

A Connective Peripherals termékei már a Farnell raktárkészletéről is elérhetők

A Connective Peripherals termékei már a Farnell raktárkészletéről is elérhetők (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új globális forgalmazási megállapodást kötött a Connective Peripherals, ami tovább bővíti máris a piacvezető csatlakozási termékek választékát. A Connective Peripherals termékek egyszerű és megbízható USB-kapcsolat révén egyszerűsítik le a rendszer hibakeresését és a soros porttal rendelkező berendezések karbantartását.

A Farnell INTERCONTEC körcsatlakozókat is kínál a TE Connectivity cégtől

A Farnell INTERCONTEC körcsatlakozókat is kínál a TE Connectivity cégtől (Cikk)

A plug-and-play csúcstechnológiájú INTERCONTEC csatlakozók ideális megoldást jelentenek jel-, adat- és/vagy energiacsatlakozáshoz bizonyos alkalmazásokban, csökkentve az állásidőt és növelve a termelékenységet.

Új globális podcastot indít a Farnell „The Innovation Experts” címmel

Új globális podcastot indít a Farnell „The Innovation Experts” címmel (Cikk)

A The Innovation Experts podcast 1. sorozata a világ vezető iparági szakértőinek és tesztelőinek véleményét osztja meg, hogy feltárja az innovációt elősegítő legfontosabb trendeket, kihívásokat, termékeket és eszközöket.

E-könyv az IoT legfontosabb trendjeiről

E-könyv az IoT legfontosabb trendjeiről (Cikk)

Az element14.com közösség egy új e-könyvet adott ki tagjai számára, amely áttekintést nyújt az IoT biztonsági trendjeiről, a releváns algoritmusokról és a biztonsági használatra szánt kriptográfiáról, valamint a kommunikáció, az edge eszköz, a gateway server, valamint a felhőszintű biztonság újdonságairól.

3D nyomtatók a BCN3D Technologies cégtől a Farnell kínálatában (Cikk)

A BCN3D egyedülálló kettős extrudálási architektúrájával és független kétfejes kivitelével ipari minőségű 3D nyomtatás érhető el.

Az 500. element14 Presents epizódban a Build Inside the Box Challenge kihívás nyerteseit is megismerhettük (Cikk)

A „Build Inside the Box” versenyzői egy olyan megmérettetésen vettek részt, amely hasonló volt az Food Network „Chopped” konyhai kihívásához, amelyben a séfeknek ízletes ételeket kell készíteniük adott alapanyagok felhasználásával.

A Farnell disztribúciós megállapodást ír alá a Mountz Torque céggel

A Farnell disztribúciós megállapodást ír alá a Mountz Torque céggel (Cikk)

A Mounts Torque minőség-ellenőrzéshez és folyamatfelügyelethez használt nagy pontosságú nyomaték- és kalibráló eszközei már elérhetőek a Farnell kínálatában

Az element14 közösség elindította a Summer of FPGAs programsorozatot (Cikk)

A workshopok, tréningek, webes szemináriumok, terméktesztek és nyeremények a közösség tagjainak szaktudását növeli az alapvető alkatrészek terén.

Alacsony fogyasztású IoT Design Challenge-t indított az element14 (Cikk)

Az element14 közösség tagjai felkérést kaptak arra, hogy Infineon technológiával építsenek egy alacsony fogyasztású IoT-eszközt, amely a modern ipari formatervezés jegyeit is magában hordozza.

Exkluzív kedvezmények és értékes díjak a Farnell Escape Game versenyen

Exkluzív kedvezmények és értékes díjak a Farnell Escape Game versenyen (Cikk)

A résztvevők értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, valamint számos kiváló termékhez juthatnak hozzá kedvezményes áron.

Új online Műszaki Erőforrásközpontot indít a Farnell (Cikk)

Az online erőforrásközpont ingyenes online technikai eszközöket, valamint átfogó kutatási és képzési anyagokat bocsát a mérnökök rendelkezésére a terméktervezés és a karrier elősegítése érdekében.

A DFRobot oktatási készletei is elérhetők a Farnell kínálatában (Cikk)

Az lektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a DFRobot termékeivel bővítette ki oktatási eszközeinek körét. A DFRobot felhasználóbarát, nyílt forráskódú hardver- és szoftvereszközeit arra tervezték, hogy az elektronikus projekttervezés révén inspirálják a jövő alkotóit.

A Raspberry Pi által tervezett RP2040 chip is elérhető a Farnell kínálatában (Cikk)

Az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell felvette a kínálatába a Raspberry Pi által tervezett 2040-es szilícium chipet. A 4 dolláros Raspberry Pi Pico lelkét alkotó új chip az alacsony költségszintet az egyszerű kezelhetőséggel kombinálja.

Nyílt forráskódú az OrangeCrab FPGA fejlesztőtábla a Farnell kínálatában

Nyílt forráskódú az OrangeCrab FPGA fejlesztőtábla a Farnell kínálatában (Cikk)

Az ultrakompakt, csúcsminőségű FPGA OrangeCrab fejlesztőpanel az Adafruit Feather formakialakításnak és a két memóriakonfigurációs lehetőség miatt rugalmas kialakítást tesz lehetővé.

Új Rohde & Schwarz NGA100 tápegységeket kínál a Farnell (Cikk)

Az lektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a Rohde & Schwarz Essentials portfóliójának részét képező új NGA100 tápegység-sorozat bevezetésével bővítette tovább piacvezető teszt- és mérőeszköz kínálatát. Az intuitív kézi vezérléssel és az egyszerű számítógép-vezérelt működéssel jellemezhető NGA100 sorozat K+F, terméktesztelési, javítási és oktatási alapkészletként, illetve a tesztrendszerek gyártására szolgáló rack szekrényekben használható fel.

Új Keysight Smart Bench Essentials sorozat a Farnell kínálatában (Cikk)

Az újonnan piacra kerülő sorozat holisztikus teszteszköz-családot is tartalmaz, amely teljes mértékben csatlakozik a felhőhöz, hogy lehetővé tegye a távolról történő munkavégzést.

Új globális terjesztési megállapodást írt alá a Farnell a CUI Inc. céggel (Cikk)

A CUI Inc hatékony és megbízható áramellátási megoldásai – beleértve az AC/DC tápegységeket és a DC/DC átalakítókat – ideálisak a végfelhasználói, az IoT, az ipari és az orvosi alkalmazásokhoz.

Innováljon a Tektronix és a Keithley legjobb termékeivel (Cikk)

A Tektronix nem csak oszcilloszkópokat gyárt! És Keithley sem csak DMM-eket!

Bővült a Farnell elektronikus és elektromos termékeinek választéka

Bővült a Farnell elektronikus és elektromos termékeinek választéka (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójának számító Farnell 20 000 új elektronikus és elektromos termékkel bővítette portfólióját. Az új termékcsalád számítógépes kiegészítőket, irodai berendezéseket, tápegységeket, audiovizuális berendezéseket, köztük webkamerákat, memóriakártyákat, szerszámokat és világítástechnikai eszközöket tartalmaz többek között olyan nagy márkáktól, mint a Western Digital, a Sandisk, a Startech, vagy éppen a Bosch.

ON Semiconductor megoldások az IoT innováció felgyorsításához a Farnell kínálatában

ON Semiconductor megoldások az IoT innováció felgyorsításához a Farnell kínálatában (Cikk)

Az EBV Elektronik és az Avnet Silica megbízható partnerektől származó átfogó felhőalapú ökoszisztéma megszünteti a fejlesztési akadályokat az IoT-berendezések gyártói számára.

Google AIY hangkészletek és Coral USB-gyorsítók a Farnell kínálatában

Google AIY hangkészletek és Coral USB-gyorsítók a Farnell kínálatában (Cikk)

A Google hardvere és szoftvere leegyszerűsíti a mesterséges ideghálózatokat idéző intelligens eszközök tervezését.

Az element14 közösség tanácsai a tranzisztorok használatához

Az element14 közösség tanácsai a tranzisztorok használatához (Cikk)

Az element14.com közösség egy új kétrészes eBook-sorozatot hozott létre a tagjai számára, amelynek célja a mérnökök oktatása a tranzisztorokkal végzett munka alapjairól, a számtalan elektronikus eszköz építőelemeiről. A sorozat segítségével az element14 közösség tagjai megismerhetik a tranzisztorok csínját-bínját.

Akciós ajánlat – takarítson meg akár 69%-ot! (Cikk)

Takarítson meg akár 69%-ot a Tek legnépszerűbb oszcilloszkópjain!

Kiváló minőségű KOA passzív alkatrészek a Farnell kínálatában

Kiváló minőségű KOA passzív alkatrészek a Farnell kínálatában (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójának számító Farnell a KOA Europe GmbH (KOA) teljes körű termékválasztékával erősített passzív alkatrész portfólióját. A mintegy 2 400 termékvonal mindegyikre raktárról érhető el Európában.

Az ipar legkisebb, legtakarékosabb fogyasztású intelligens működtető szerkezete

Az ipar legkisebb, legtakarékosabb fogyasztású intelligens működtető szerkezete (Cikk)

Növelje meg a gyár termelékenységét TRINAMIC léptetőmotorokkal!

Megállapodott a Farnell és a National Instruments (Cikk)

Az NI globális disztribúciós partnerévé váló Farnell modern teszt- és mérőrendszerekkel bővíti a kínálatát.

Megfizethető, egyedi Multicomp Pro házak a Farnell kínálatában

Megfizethető, egyedi Multicomp Pro házak a Farnell kínálatában (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójának számító Farnell már teljesen testreszabható csúcskategóriás IP67 elektronikai ház megoldásokat is saját márkás Multicomp Pro termékeiből. A Farnell webhelyén elérhető egyedi és intuitív online eszköz használatával az ügyfelek percek alatt létrehozhatnak egy egyedi házat, egyetlen konfigurációval a prototípustól a teljes gyártásig.

Megjelent az ipari szakértők véleményét összefoglaló Ipar 4.0 e-könyv

Megjelent az ipari szakértők véleményét összefoglaló Ipar 4.0 e-könyv (Cikk)

Az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójának számító Farnell bemutatta az „Ipar 4.0 interjúk 2020 ” című könyvét. Az e-könyv a Festo, az Omega, a Molex, a Pansonic és a Scheider Electric nemzetközi szakértőinek véleményét mutatja be az Ipari Dolgok Internete (IIoT) és a kapcsolódó technológiák fejlesztésével kapcsolatban. Az e-könyv főleg az elektronikai panel gyártók, a rendszerintegrátorok és tervezők, valamint a villamosmérnökök számára lehet hasznos, beleértve a karbantartással foglalkozókat is.

A koronavírus ellen is fellép a globális element14 közösség (Cikk)

A tagok együttműködnek annak érdekében, hogy ingyenes maszkokat biztosítsanak az elsősegélynyújtók számára, csírátlanító elektronikai terveket készítenek és nyílt forráskódú fájlokat tesznek közzé lélegeztetőgépek építéséhez.

Bővül a Farnell oktatási eszközeinek köre

Bővül a Farnell oktatási eszközeinek köre (Cikk)

A XinaBox oktatási eszközök és készletek a Dolgok Internete (IoT), a mesterséges intelligencia (AI), a gépi tanulás (ML) és az automatizálás felfedezésében segítik a tanulókat.

Kihagyhatatlan év égi ajánlatok a Farnellnél (Cikk)

Ingyenes termékek, megtakarító csomagok, fejlesztések és még több.

Webszeminárum a szenzortechnikáról (Cikk)

Az element14 közösség és a Honeywell által szervezett esemény a HVAC rendszer működésének optimalizálására összpontosít. Mikét javítható a levegőminőség és az energiahatékonyság az érzékelő megoldások megfelelő használatával?

Féláron kínálja a Farnell a Rohde & Schwarz komplett mérőrendszereit

Féláron kínálja a Farnell a Rohde & Schwarz komplett mérőrendszereit (Cikk)

Az elektronikai alkatrészek globális forgalmazójaként ismert Farnell új, korlátozott időre szóló akciót hirdetett a kiváló minőségű Rohde & Schwarz precíziós teszt- és mérőeszközök akár 50 százalék kedvezménnyel történő megvásárlására. A promóciós ajánlat a Rohde & Schwarz korábbi, valamint újonnan piacra került termékeire is vonatkozik.

Piacvezető passzívalkatrész-gyártóval bővült a Farnell választéka (Cikk)

A Yageo 1977 óta gyárt passzív elemeket, és az iparág vezetőjeként mindhárom alapvető passzív elemmel foglalkozik: az ellenállásokkal, a kondenzátorokkal és az induktorokkal.

Duplázza meg a memóriáját!

Duplázza meg a memóriáját! (Cikk)

„Ez a legjobb Raspberry Pi számítógép, amit valaha készítettünk, és örömmel tölt el minket, hogy a piacra kerülését a Farnell-lel való szoros kapcsolatunkra építhetjük.” Eben Upton, a Raspberry Pi alapítója

Biztonságos visszatérés a munkába

Biztonságos visszatérés a munkába (Cikk)

A VIRALERT 3 egy biztonságos, egyszerű és pontos megoldás arra, hogy megvédje az embereket a potenciális koronavírus-fertőzöttektől és egyéb fertőző betegségektől. A hőképalkotó korlátozott ideig akciósan érhető el!

Az element14 Community eindította a 2020-as Halloween Project Competition versenyt

Az element14 Community eindította a 2020-as Halloween Project Competition versenyt (Cikk)

Mivel a koronavírus járvány még mindig milliók életét befolyásolja szerte a világon, Halloween ünnepe várhatóan nagyon más lesz majd idén. A háztól házig járás lehetősége sokak számára ijesztő, ha nem egyenesen veszélyes programmá vált.

A Farnell a partnereivel közösen munkálkodik egy „szebb holnapon” (Cikk)

Vezető beszállítók csatlakoznak a Farnell a WHO Koronavírus Szolidaritási Alapja számára indított jótékonysági kezdeményezéséhez, amit az ENSZ Alapítványa, a Svájci Filantróp Alapítvány, valamint a Plan International Ireland is támogat.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek