"3Dconnexion CadMouse" címke cikkei:

Különleges 3DCONNEXION ajánlat (Cikk)

A kihívásokkal teli időben megváltozott a cégek működési dinamikája és az otthon végzett munka vált a normává. Ügyfeleink egészsége és kényelme mindig prioritásnak számítanak számunkra. Különleges ajánlatunkkal most a lehető leghatékonyabb CAD-élményt nyújtjuk Önöknek.

Special proposal from 3DCONNEXION (Cikk)

As we collectively navigate these challenging times, our working dynamic is changed and working from home is now the norm. The health and comfort of our clients is always our priority. We would like to make a special gesture so that you can maintain the most ergonomic and efficient CAD experience possible - at home and on the go.

CadMouse Pro Wireless Left Offers a Left-Side Solution in July Debut (Cikk)

3Dconnexion, the global leader in advanced 3D navigation devices, announces CadMouse Pro Wireless Left; the ergonomically superior, full-size CadMouse for professionals who prefer or require a left-handed mouse.

SpaceMouse Pro Wireless Campaign Offers Free 3Dconnexion Gear (Cikk)

3Dconnexion, the global leader in advanced 3D navigation devices, announces their latest endeavor to provide CAD users the most efficient, comfortable workflow possible, pegged to the new SpaceMouse Pro Wireless; the cornerstone of any CAD expert’s mobile workspace experience.

Ipar 4.0 a realitások talaján

Ipar 4.0 a realitások talaján (Cikk)

November 7-én, a Kongresszusi Központban került sor a több mint 200 érdeklődőt vonzó S&T-rendezvényre. Napjainkban nemzetközi megatrend a digitális és a fizikai világ konvergenciája, ami újradefiniálja az eddigi piaci erőviszonyokat az iparban. Azok a cégek, akik jól alkalmazzák az új technológiákat, a változások nyertesei lesznek, akik nem lépnek időben, versenyhátrányba kerülnek. Azonban egészen más lehetőségeket rejt magában az ipar 4.0 egy hatalmas tőkeerővel rendelkező multi és egy magyar kkv számára. A FOCUS rendezvényen bemutatásra kerültek napjaink legkurrensebb, a magyar cégek számára is elérhető ipar 4.0 technológiái.

Egér CAD specialisták számára (Videó)

Az első egér QuickZoom gombokkal ellátva. Nem kell aggódniuk a görgető gomb szerelmeseinek sem, mert a Smart Scroll gomb precíz és gyors görgetési lehetőséget kínál. A nagyítást, kicsinyítést és forgatást lézeres érzékelő segíti.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek